Je ideeŽn testen alvorens te moeten investeren?

Ondernemer

18-10-2013

Dat kan via Food Pilot, een pilootproject opgestart om de voedingsnijverheid in Vlaanderen te ondersteunen. Voor bakkers die willen innoveren biedt dit opties.

Food Pilot is een volledige ingerichte productieruimte waar iedereen uit de voedingssector (klein en groot) ideeën of concepten kan uittesten. Er is een veelzijdige infrastructuur en er zijn technici aanwezig om je te helpen bij het testproces. Ideaal als je met een vernieuwend idee een sprong in het duister wil wagen. Zeker wanneer je concept de grenzen van het brood- en banketbedrijf overschrijdt. 

Het is niet eenvoudig om vandaag te ondernemen. De tijd dat je rustig kon bollen eens je met de zaak gestart was, is voorbij. De wereld verandert voortdurend, net als de wensen van de klant. Daarom wordt innovatie via Food Pilot aangemoedigd en ondersteund.

Wat?

Een testcentrum als Food Pilot biedt kansen voor:

  • Verruiming van je aanbod
  • Verbetering van bestaande producten
  • Verkenning van nieuwe grondstoffen, ingrediënten en additieven
  • Stroomlijning van de productie
  • Energiebesparing en milieuvriendelijkheid
  • Ontwikkeling en toepassing van nieuwe processen


> Een overzicht van de beschikbare toestellen vind je op de website.

Hoe?

Neem contact op met Food Pilot en bespreek je idee of vraag. Op basis hiervan zal men een aangepaste offerte opstellen. 

Contact

Food Pilot
Brusselsesteenweg 370, 9090 Melle.
T 09 272 30 00 - F 09 272 30 01
www.foodpilot.be