Invloed van de tarweoogst op de broodprijs

Algemeen

 Bakker bepaalt zelf 

06-08-2012

Rampzalige tarweoogst doet prijs stijgen.

Bakkers Vlaanderen bevestigt vandaag de berichten dat de prijs van een brood mogelijk met 5 of 10 eurocent zal worden aangepast. De slechte graanoogsten en de berichten die hierover recentelijk werden verspreid door de Boerenbond zijn aanleiding van deze aanpassing.

Bakkers Vlaanderen wijst erop dat het de bakkers zelf zijn die de verkoopprijs van hun brood bepalen. Enkele leden hebben reeds bericht gehad van hun bloemleverancier dat de aankoopprijs van het meel zal worden aangepast met € 7,50 à € 10,00 per 100 kg. Dit samen met de inmiddels gestegen loonkosten resulteert in een mogelijke verhoging van de prijs van een groot brood met € 0,05 tot € 0,10

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  20ste editie Belgian Corporate Video Festival
>>> 18-02-2019
Op 6 juni 2019 vindt de 20ste editie van het Belgian Corporate Video Festival plaats in Kinepolis Brussel. Ook dit jaar kunnen de beste corporate videoís verschillende awards winnen in uiteenlopende categorieŽn.

 Beroep  Alternatieve granen - desembroden - gekoelde degen
>>> 13-02-2019
Alimento organiseert op 12 maart een full option opleiding. MichaŽl, Ludovic en Guido zullen tijdens deze opleiding een combinatie doen van deze verschillende technieken en producten.

 Algemeen   Alimento is op zoek naar een nieuwe Opleidingsadviseur Bakkerij
>>> 04-02-2019
Heb jij een hart voor Opleiding en Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat!

> Alle nieuws