Invloed van de tarweoogst op de broodprijs

Algemeen

 Bakker bepaalt zelf 

06-08-2012

Rampzalige tarweoogst doet prijs stijgen.

Bakkers Vlaanderen bevestigt vandaag de berichten dat de prijs van een brood mogelijk met 5 of 10 eurocent zal worden aangepast. De slechte graanoogsten en de berichten die hierover recentelijk werden verspreid door de Boerenbond zijn aanleiding van deze aanpassing.

Bakkers Vlaanderen wijst erop dat het de bakkers zelf zijn die de verkoopprijs van hun brood bepalen. Enkele leden hebben reeds bericht gehad van hun bloemleverancier dat de aankoopprijs van het meel zal worden aangepast met € 7,50 à € 10,00 per 100 kg. Dit samen met de inmiddels gestegen loonkosten resulteert in een mogelijke verhoging van de prijs van een groot brood met € 0,05 tot € 0,10

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Online veilingen bakkerswinkels
>>> 20-05-2019
VH Auctions organiseert begin juni vier online veilingen ter verkoop van een industriŽle bakkerij met 8 winkelpunten.

 Algemeen   Brochure 'Zelfstandige worden'
>>> 20-05-2019
Om kandidaat-ondernemers te helpen de oprichting van een onderneming tot een goed einde te brengen, heeft de Algemene Directie K.M.O.-beleid van de FOD Economie de informatiebrochure "Zelfstandige worden" geschreven.

 Algemeen   Ontdek de kracht van corporate video voor uw bedrijf
>>> 07-05-2019
Wilt u weten wat videocommunicatie voor uw bedrijf kan betekenen? Kom dan op donderdag 6 juni 2019 naar het Belgian Corporate Video Festival in Kinepolis Brussel.

> Alle nieuws