Infomap voor eindejaarsstudenten

Onderwijs

25-06-2018

Om toekomstige brood- en banketbakkers kennis te laten maken met onze beroepsvereniging stoomden we op het secretariaat weer honderden mappen klaar voor afgestuurde studenten.

De inhoud ervan?

Een kennismakingsfolder over Bakkers Vlaanderen, twee proefexemplaren van het ledenmagazine Onze PASSIE, een handig overzicht met onze ledenvoordelen, een Bakkers Vlaanderen-balpen, enz.

Onze provinciale voorzitters zorgen voor de verdeling van de mappen. Tijdens de nakende proclamaties zullen ze uitgedeeld worden aan alle zesdejaarstudenten bakkerij. Op die manier hopen we dat zij snel de weg naar Bakkers Vlaanderen vinden eenmaal ze in het vak zitten!
 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws