Ijsbereiders strijden om beste ijssmaak van het land

Beroep

31-01-2017

De Gelato World Tour, de eerste wedstrijd die op zoek gaat naar de beste smaken in de wereld, komt naar Belgi. 18 ijsbereiders kruisen de degens en zullen gekeurd worden door een onafhankelijke en professionele jury.

Rome, Valencia, Melbourne, Dubai, Austin, Berlijn, Rimini, Singapore, Tokyo, Chicago, en nu … Zandhoven. 14 februari komt de Gelato World Tour naar België. De wedstrijd is georganiseerd door Carpigiani Gelato University, ‘s werelds bekendste school voor succesvolle ijsbereiders en door Sigep – Rimini Fiera

Gelato University Benelux

Naast de Gelato World Tour komt ook de Gelato University naar Zandhoven. De Gelato University is een initiatief van Carpigiani Ambachtelijk Benelux. In Bologna is al sinds 2003 een Carpigiani Gelato University waar iedereen een opleiding kan volgen van basis tot gespecialiseerd ijsbereider. De Gelato University Benelux opende eind januari haar deuren in Zandhoven met als doel om ijsbereiders een extra dimensie te bieden. Deze University gaat dieper in op het vak van de ijsbereider in de breedste zin van het woord.

www.gelatoworldtour.com

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 Algemeen   Bij de bakker inkopen doen met eigen verpakking
>>> 06-08-2019
Door de bewustwording rond de overdaad aan wegwerpverpakkingen, ontstaat er een trend bij consument om met eigen verpakking inkopen te doen. Kan dit eigenlijk wel?

> Alle nieuws