Gratis demosessies door Stéphane Leroux

Algemeen

14-08-2012

IPV organiseert een demo in decoratietechnieken voor banketgebak door toppatissier Stéphane Leroux.

Stephane Leroux was in 2004 Meilleur Ouvrier de France. In datzelfde jaar behaalde hij met het Belgische team van chocolatiers en patissiers de zilveren medaille op het Wereldkampioenschap voor Banketbakkers in het Amerikaanse Las Vegas. 

Wanneer?

Noteer volgende data alvast in je agenda:

- 21/11/2012, 13.00 - 17.15
- 21/11/2012, 17.45 - 21.00
- 22/11/2012, 13.00 - 17.15
- 22/11/2012, 17.45 - 21.00

Info en inschrijving vind je
> hier

Bekijk alvast een voorsmaakje om op te warmen.

Nieuwsoverzicht

 Algemeen   FAVV schrapt controles op zoutgehalte
>>> 13-12-2018
Het FAVV zal vanaf 2019 geen controles meer zullen uitvoeren op het zoutgehalte in het brood. Er zal ook geen peiling meer gedaan worden naar het gebruik van gejodeerd zout.

 Algemeen   Schadelijke koelmiddelen? Boete: 3.000 - 25.000 euro
>>> 11-12-2018
De overheid gaat de controles op uw koeltechnische installaties opvoeren. Een 30-tal inspecteurs gaan op pad om na te gaan of bedrijven de regelgeving inspecteren. Bij vastgestelde inbreuken kunnen boetes oplopen tot 25.000 euro.

 Algemeen   Pyjamadag zoekt bakkers
>>> 03-12-2018
VZW Krijtlijn organiseert op 15 maart 2019 (pyjamadag) een online seminariedag t.v.v. Bednet en zoekt hiervoor nog bakkers die voor het ontbijt willen zorgen.

> Alle nieuws