Gigantische verjaardagstaart voor het MAS

Antwerpen

24-05-2012

Het promotieteam van de Syndikale Unie ging de uitdaging aan.

Het MAS (Museum Aan de Stroom) is 1 jaar geworden en daarvoor werd op 18 mei een stevig feestje gebouwd. Bij een verjaardag hoort een verjaardagstaart, maar wie de populariteit van het bekende museum een beetje kent weet dat de afmetingen van een doorsnee verjaardagstaart niet zouden volstaan. Geen probleem echter voor het promotieteam van de Syndikale Unie. Het team maakte een taart voor, hou je vast, meer dan 4000 man. Een hele beproeving die de bakkers uit de provincie Antwerpen met vlag en wimpel doorstonden.

De oudbakkers leefden zich uit met een biscuit van 18 meter, waar maar liefst 110 liter slagroom voor werd opgeklopt . De fruitveiling van Hoogstraaten sponsorde 80 kg heerlijke aardbeien, het rode goud uit de kempen. 

Brede glimlach

Om 13u kon de directeur van het MAS met een brede glimlach de taart aansnijden waarop een warm applaus uitbrak. De verlekkerde kijklustigen verdrongen zich voor een stukje van de lekkere taart. Het promotieteam kan tevreden terugkijken. Niet alleen hebben ze eerste verjaardag het MAS vanop de eerste rij meegemaakt, maar ook hebben de bakkers ons beroep prachtig in de kijker geplaatst.

Kijk snel op onze facebookpagina voor meer foto's van onze bakkende bakkers.