Gezocht: ondernemers en bedrijfsmanagers die de volwassenen van morgen inspireren

Ondernemer

 Ondernemingszin aanmoedigen is cruciaal. Creatief denken, initiatief durven nemen, de handen uit de mouwen steken, doorzetten, falen en van nul herbeginnen, het zijn stuk voor stuk competenties die je ontwikkelt als ondernemer en waarvan je levenslang de vruchten plukt. 

18-06-2018

Neem tussen 14 januari en 1 maart 2019 deel en inspireer onze jongeren tijdens een twee uur durende gastles met uw expertise, passie en energie! Zo treedt u in dialoog met jongeren die misschien morgen bij u solliciteren en tewerkgesteld worden.

De arbeidsmarkt vraagt om medewerkers met vakkennis en een grote dosis aan sociale en ondernemende vaardigheden. De wereld verandert steeds sneller en wie alle veranderingen bij wil houden, moet anticiperen en zichzelf blijven ontwikkelen. Dit met als belangrijk doel de economie toekomstbestendig te maken.

Vlajo Ondernemers voor de Klas

Vlaamse Jonge Ondernemingen vzw, kortweg Vlajo, inspireert en stimuleert jongeren om hun eigen ondernemende competenties te ontdekken en te ontwikkelen. Dat doet Vlajo via praktijkgerichte programma’s - van in de kleuterklas tot aan de universiteit - waaronder Vlajo Ondernemers voor de Klas, hét grootste onderwijsproject tussen scholen en bedrijven in Vlaanderen. Ieder school- en academiejaar brengt Vlajo vele honderden ondernemers, bedrijfsleiders en managers voor de klas of in de aula. Bedoeling is onze jongeren een beter beeld te geven van wat ondernemen en werken in een onderneming vandaag betekent en hen zo te helpen bij hun nakende studie- of beroepskeuze.

Laatstejaarsleerlingen uit het secundair en hoger onderwijs willen weten wat bedrijven van hen verwachten en welke vaardigheden nodig zijn om succesvol mee te draaien als ondernemer of als ondernemende werknemer in het bedrijfsleven.

Inschrijven?

Wendy Smets

Vlajo coördinator Ondernemers voor de Klas 
Vlajo Centraal Management
wendy.smets@vlajo.org 
T 016 29 84 01 | www.vlajo.org |   

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 Algemeen   Bij de bakker inkopen doen met eigen verpakking
>>> 06-08-2019
Door de bewustwording rond de overdaad aan wegwerpverpakkingen, ontstaat er een trend bij consument om met eigen verpakking inkopen te doen. Kan dit eigenlijk wel?

> Alle nieuws