Gezocht: Gemotiveerde bakker met ervaring voor het buitenland

Algemeen

22-11-2016

France Bakery is een industriŽle bakkerij in Los Angeles die op zoek is naar Belgische bakkers om hun team bij te staan.

In deze afwisselende job sta je samen met je collega’s in voor het deeg draaien, opleggen, afwerken en bakken van brood en koffiekoeken. Binnen de productie sta je in nauw contact met de ploegchef. Dit is een fulltime job met uren die variëren van 4pm - 2am.

Profiel:

De kandidaat beschikt over een brood-en banketbakkerij diploma en/of ervaring als (industrieel) bakker. Je bent een team player, hebt een gemotiveerde werkaanpak en draagt bij tot de verdere groei van het bedrijf. Flexibel en fysiek werk vormt geen probleem. Verhuizen naar Los Angeles met de nodige werkvergunning geoffreerd door France Bakery.

Ben jij een bakker met talent die deel wilt uitmaken van een Amerikaans bedrijf? Contacteer ons via jobsfrancebakery@gmail.com

Nieuwsoverzicht

 Algemeen   FAVV schrapt controles op zoutgehalte
>>> 13-12-2018
Het FAVV zal vanaf 2019 geen controles meer zullen uitvoeren op het zoutgehalte in het brood. Er zal ook geen peiling meer gedaan worden naar het gebruik van gejodeerd zout.

 Algemeen   Schadelijke koelmiddelen? Boete: 3.000 - 25.000 euro
>>> 11-12-2018
De overheid gaat de controles op uw koeltechnische installaties opvoeren. Een 30-tal inspecteurs gaan op pad om na te gaan of bedrijven de regelgeving inspecteren. Bij vastgestelde inbreuken kunnen boetes oplopen tot 25.000 euro.

 Algemeen   Pyjamadag zoekt bakkers
>>> 03-12-2018
VZW Krijtlijn organiseert op 15 maart 2019 (pyjamadag) een online seminariedag t.v.v. Bednet en zoekt hiervoor nog bakkers die voor het ontbijt willen zorgen.

> Alle nieuws