Gezocht: Freelance (!) docent Bakker

Onderwijs

22-09-2016

Het Centrum voor Afstandsonderwijs is op zoek naar een bakker die een leuk centje wil bijverdienen als docent! Ontdek hier de vacature!

Het Centrum voor Afstandsonderwijs is reeds jaren een
toonaangevend instituut voor opleidingen via afstandsonderwijs. Elk jaar schrijven duizenden studenten zich in om een van onze talloze opleidingen te volgen. 

Voor onze opleiding Bakker zijn wij op zoek naar een gedreven vakspecialist die graag z’n kennis wil delen met onze studenten. Via het systeem van afstandsonderwijs leer jij onze studenten de kneepjes van het vak en geef je ze via onze online leeromgeving de nodige ondersteuning.

Takenpakket

  • Je staat in voor het schrijven van lesmateriaal op basis van het lesprogramma van de Examencommissie Economie. Belangrijk om weten is dat je zelf ten allen tijde auteur blijft van het lesmateriaal.
  • Je begeleidt onze studenten tijdens hun studie via het online leerplatform; concreet geef je een antwoord op hun vragen, corrigeer je huistaken en proefexamens. 
     

Contact

Wil jij je graag kandidaat stellen voor deze vacature of heb je nog enkele vragen? Neem dan contact op met Carmen Foerts via carmen.foerts@centrumvooravondonderwijs.be of op het nummer 03.292.33.37. Tot snel!  

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 Algemeen   Bij de bakker inkopen doen met eigen verpakking
>>> 06-08-2019
Door de bewustwording rond de overdaad aan wegwerpverpakkingen, ontstaat er een trend bij consument om met eigen verpakking inkopen te doen. Kan dit eigenlijk wel?

> Alle nieuws