FOD Economie : communicatiecampagne

Ondernemer

24-04-2019

Op 15 april 2019 lanceerde de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie een communicatiecampagne om de uitwisseling van goede digitale praktijken tussen kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) in de traditionele sectoren te bevorderen.

Ondernemers die de stap gezet hebben naar digitalisering worden uitgenodigd om tot 24 mei 2019 hun ervaringen te delen op de website www.tijdvoordigitaal.be. Deze getuigenissen zullen als inspiratiebron dienen voor andere kmo's, zodat ook zij het digitale avontuur durven aan te gaan.


Het publiek heeft ook een stem en kan kiezen welke getuigenissen de beste zijn en welke ondernemers het verdienen om vervolgens een promotievideo met de diensten van de FOD Economie te maken.


U kan meer informatie vinden op www.tijdvoordigitaal.be.
 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws