Flexi-job gebruikersonderzoek

Ondernemer

05-11-2018

Steeds meer bakkers doen een beroep op flexi-jobs.Wanneer, hoe vaak en waarom doe jij beroep op een flexijobber? We willen graag jullie mening weten! Vul hier dus snel het onderzoek in en maak kans op een prachtige Samsung Smartphone.

Het onderzoek is een initiatief van Myflexijob.be, naar aanleiding van het driejarig bestaan van flexi-jobs in België begin 2019. 

Tijd voor een evaluatie

Wie maakt er gebruik van? Hoe worden ze ingezet? Wat zijn de verbeterpunten? En moet het statuut nog verder uitgebreid worden naar andere sectoren? 

Maak jij in jouw zaak gebruik van flexi-jobbers? Vul dan snel de korte vragenlijst in. We vragen maar een paar minuten van jouw tijd.
Bovendien maak je ook kans op een prachtige Samsung Smartphone. 

Hier vind je het onderzoek: https://myflexijob.be/flexi-job-onderzoek/

Nieuwsoverzicht

 Personeel  1 jaar uitbreiding flexi-jobs: Tevredenheid groot. 2019 kondigt een sterke groei aan.
>>> 03-01-2019
Naar aanleiding van de eerste verjaardag van de uitbreiding van de flexi-jobs voerde Myflexijob.be in samenwerking met Bakkers Vlaanderen, De Landsbond der Beenhouwers en Horecaplatform.be een onderzoek uit bij meer dan 1.000 flexi-job gebruikers.

 Beroep  Voor u berekend: eclair
>>> 20-12-2018
Maandelijks berekent Bakkers Vlaanderen de prijs van een bepaald bakkerijproduct. Op die manier kom je te weten met welke factoren je rekening moet houden om realistische verkoopprijzen te bekomen. Deze maand zetten we de eclair in de kijker.

 Algemeen   Boezembroden leveren cheque van 4.569 euro op voor Music for Life
>>> 20-12-2018
In het kader van de Warmste Week verkochten onze Oost-Vlaamse collega's boezembroden. De opbrengst gaat naar borstkankeronderzoek.

> Alle nieuws