Flexi-job gebruikersonderzoek

Ondernemer

05-11-2018

Steeds meer bakkers doen een beroep op flexi-jobs.Wanneer, hoe vaak en waarom doe jij beroep op een flexijobber? We willen graag jullie mening weten! Vul hier dus snel het onderzoek in en maak kans op een prachtige Samsung Smartphone.

Het onderzoek is een initiatief van Myflexijob.be, naar aanleiding van het driejarig bestaan van flexi-jobs in België begin 2019. 

Tijd voor een evaluatie

Wie maakt er gebruik van? Hoe worden ze ingezet? Wat zijn de verbeterpunten? En moet het statuut nog verder uitgebreid worden naar andere sectoren? 

Maak jij in jouw zaak gebruik van flexi-jobbers? Vul dan snel de korte vragenlijst in. We vragen maar een paar minuten van jouw tijd.
Bovendien maak je ook kans op een prachtige Samsung Smartphone. 

Hier vind je het onderzoek: https://myflexijob.be/flexi-job-onderzoek/

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws