Flexi-job gebruikersonderzoek

Ondernemer

05-11-2018

Steeds meer bakkers doen een beroep op flexi-jobs.Wanneer, hoe vaak en waarom doe jij beroep op een flexijobber? We willen graag jullie mening weten! Vul hier dus snel het onderzoek in en maak kans op een prachtige Samsung Smartphone.

Het onderzoek is een initiatief van Myflexijob.be, naar aanleiding van het driejarig bestaan van flexi-jobs in België begin 2019. 

Tijd voor een evaluatie

Wie maakt er gebruik van? Hoe worden ze ingezet? Wat zijn de verbeterpunten? En moet het statuut nog verder uitgebreid worden naar andere sectoren? 

Maak jij in jouw zaak gebruik van flexi-jobbers? Vul dan snel de korte vragenlijst in. We vragen maar een paar minuten van jouw tijd.
Bovendien maak je ook kans op een prachtige Samsung Smartphone. 

Hier vind je het onderzoek: https://myflexijob.be/flexi-job-onderzoek/

Nieuwsoverzicht

 Algemeen   Knalprestatie van België
>>> 19-11-2018
Wat een stunt! De Belgische ploeg Aspirant Baker behaalde in het verre China zilver op de Best of Mondial du Pain 2018. “Dit is een bekroning van ons werk”, glunderde het bakkersduo Bart Schelstraete en Joran Defossez.

 Beroep  ‘Imitatiechocolade’ geschrapt
>>> 15-11-2018
De benaming “imitatiechocolade” mag niet meer gebruikt mag worden "omdat het de consument kan misleiden." Dat vermeldt het Belgisch Staatsblad van 17 oktober 2018.

 Algemeen   85% van de Belgen ziet brood als cultureel erfgoed
>>> 07-11-2018
Grootschalig onderzoek in de Benelux naar de broodconsumptie bevestigt de belangrijke plaats die brood inneemt in onze eetgewoonte. Dat brood al zo lang een belangrijke plaats bekleedt, komt omdat het o.a. duurzaam, lekker en voedzaam is.

> Alle nieuws