Flexi-job gebruikersonderzoek

Ondernemer

05-11-2018

Steeds meer bakkers doen een beroep op flexi-jobs.Wanneer, hoe vaak en waarom doe jij beroep op een flexijobber? We willen graag jullie mening weten! Vul hier dus snel het onderzoek in en maak kans op een prachtige Samsung Smartphone.

Het onderzoek is een initiatief van Myflexijob.be, naar aanleiding van het driejarig bestaan van flexi-jobs in België begin 2019. 

Tijd voor een evaluatie

Wie maakt er gebruik van? Hoe worden ze ingezet? Wat zijn de verbeterpunten? En moet het statuut nog verder uitgebreid worden naar andere sectoren? 

Maak jij in jouw zaak gebruik van flexi-jobbers? Vul dan snel de korte vragenlijst in. We vragen maar een paar minuten van jouw tijd.
Bovendien maak je ook kans op een prachtige Samsung Smartphone. 

Hier vind je het onderzoek: https://myflexijob.be/flexi-job-onderzoek/

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  FOD Economie : communicatiecampagne
>>> 24-04-2019
Op 15 april 2019 lanceerde de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie een communicatiecampagne om de uitwisseling van goede digitale praktijken tussen kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) in de traditionele sectoren te bevorderen.

 Algemeen   Bierkasteel vormt decor voor Algemene Vergadering
>>> 17-04-2019
Woensdag 12 juni gaat de jaarlijkse algemene vergadering door. Hierop nodigen we u graag uit. De vergadering start om 13u. U wordt ontvangen met een drankje en een hapje in het Bierkasteel in Izegem.

 KOSTPRIJSBEREKENING  Voor u berekend: Zwaantje
>>> 25-03-2019
Maandelijks berekent Bakkers Vlaanderen de prijs van een bepaald bakkerijproduct. Op die manier kom je te weten met welke factoren je rekening moet houden om realistische verkoopprijzen te bekomen. Deze maand zetten we het zwaantje in de kijker.

> Alle nieuws