FAVV controleert Antwerpse bakkers

Favv

21-04-2016

Het Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen (FAVV) plant een controleactie in Antwerpen. Begin mei volgt een infosessie.

Vanaf 1 tot en met 8 juni zal er een aangekondigde controleactie plaatsvinden in Antwerpen. Het Voedselagentschap organiseert deze controleacties 10 maal per jaar en telkens in een andere gemeente verspreid over het hele land.

Controleurs en inspecteurs van de Provinciale controle-eenheid Antwerpen zullen inrichtingen van de distributiesector en actief in de voedselketen controleren oa slagers, bakkers, restaurants, nachtwinkels, kruidenierszaken, grootkeukens, markten, enz. 

Infovergadering

Het infomoment zal doorgaan op maandag 9 mei in de kantoren van het FAVV, gelegen in het AMCA gebouw, 6de verdieping, Italiëlei 4 te 2000 Antwerpen.

Er zijn 2 sessies gepland.

  • de eerste sessie is om 10u;
  • de tweede sessie is om 14u.
     

Deelnemers kunnen zich inschrijven via info.ant@favv.be of telefonisch (03 202 27 11) met mededeling welke sessie men verkiest.

Wie niet kan komen, kan ook zelf heel wat informatie bekomen.

Voorbereiding

Om uw zaak optimaal voor te bereiden op de controle kan u de checklists die het FAVV gebruikt raadplegen op de website van het FAVV. 

Mocht u verhinderd zijn om deze vergadering bij te wonen, raadpleeg dan zeker de zeker de brochure ‘De weg naar een feilloze FAVV-controle’.