Enquête: snel een 'match' tussen vacature en werkgever

Algemeen

19-05-2017

Twee studenten zijn bezig met een digitaal platform te ontwikkelen om op een snelle, handige en efficiënte manier werkwillige werkzoekenden en zoekende werkgevers samen te brengen.

Binnen het platform is het mogelijk in een paar minuten een ‘match’ te vinden tussen vacature en werknemer en in een paar uur volledig administratief in orde te zijn.

Zo kunt u bijvoorbeeld snel een plots uitgevallen werkkracht vervangen. Ook is het mogelijk om een werknemer te vinden voor een job die pas binnen enkele dagen of weken noodzakelijk zal zijn. Belangrijk is dat voor beide partijen de administratieve zaken (zoals dimona, RSZ, bedrijfsvoorheffing, verzekering ...) wegvallen.

Het doel is om in een wereld vol technologische veranderingen als start-up te evolueren naar een belangrijke schakel op de nationale arbeidsmarkt, om op een duurzame en digitale manier nieuwe oplossingen te creëren voor het snel en efficiënt vinden van een werknemer.

Om deze start-up succesvol te kunnen realiseren, laten de studenten zich bijstaan en informeren door een ervaren team (o.a. adviseurs, ontwikkelaars, advocaten ...) uit diverse sectoren. Omdat zij graag nog een beter zicht krijgen op deze doelgroepen, hebben zij een enquête opgesteld voor potentiële werkgevers. Hierbij wordt aan bedrijven gevraagd om hun bevindingen kort te geven via enkele korte gerichte vragen.
 

Via onderstaande link kunt u onze enquête en wat meer informatie over ons platform terugvinden.

https://goo.gl/forms/1ofvAawfrqCrCDZ83

Nieuwsoverzicht

 Algemeen   FAVV schrapt controles op zoutgehalte
>>> 13-12-2018
Het FAVV zal vanaf 2019 geen controles meer zullen uitvoeren op het zoutgehalte in het brood. Er zal ook geen peiling meer gedaan worden naar het gebruik van gejodeerd zout.

 Algemeen   Schadelijke koelmiddelen? Boete: 3.000 - 25.000 euro
>>> 11-12-2018
De overheid gaat de controles op uw koeltechnische installaties opvoeren. Een 30-tal inspecteurs gaan op pad om na te gaan of bedrijven de regelgeving inspecteren. Bij vastgestelde inbreuken kunnen boetes oplopen tot 25.000 euro.

 Algemeen   Pyjamadag zoekt bakkers
>>> 03-12-2018
VZW Krijtlijn organiseert op 15 maart 2019 (pyjamadag) een online seminariedag t.v.v. Bednet en zoekt hiervoor nog bakkers die voor het ontbijt willen zorgen.

> Alle nieuws