Enquête: snel een 'match' tussen vacature en werkgever

Algemeen

19-05-2017

Twee studenten zijn bezig met een digitaal platform te ontwikkelen om op een snelle, handige en efficiënte manier werkwillige werkzoekenden en zoekende werkgevers samen te brengen.

Binnen het platform is het mogelijk in een paar minuten een ‘match’ te vinden tussen vacature en werknemer en in een paar uur volledig administratief in orde te zijn.

Zo kunt u bijvoorbeeld snel een plots uitgevallen werkkracht vervangen. Ook is het mogelijk om een werknemer te vinden voor een job die pas binnen enkele dagen of weken noodzakelijk zal zijn. Belangrijk is dat voor beide partijen de administratieve zaken (zoals dimona, RSZ, bedrijfsvoorheffing, verzekering ...) wegvallen.

Het doel is om in een wereld vol technologische veranderingen als start-up te evolueren naar een belangrijke schakel op de nationale arbeidsmarkt, om op een duurzame en digitale manier nieuwe oplossingen te creëren voor het snel en efficiënt vinden van een werknemer.

Om deze start-up succesvol te kunnen realiseren, laten de studenten zich bijstaan en informeren door een ervaren team (o.a. adviseurs, ontwikkelaars, advocaten ...) uit diverse sectoren. Omdat zij graag nog een beter zicht krijgen op deze doelgroepen, hebben zij een enquête opgesteld voor potentiële werkgevers. Hierbij wordt aan bedrijven gevraagd om hun bevindingen kort te geven via enkele korte gerichte vragen.
 

Via onderstaande link kunt u onze enquête en wat meer informatie over ons platform terugvinden.

https://goo.gl/forms/1ofvAawfrqCrCDZ83

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Online veilingen bakkerswinkels
>>> 20-05-2019
VH Auctions organiseert begin juni vier online veilingen ter verkoop van een industriële bakkerij met 8 winkelpunten.

 Algemeen   Brochure 'Zelfstandige worden'
>>> 20-05-2019
Om kandidaat-ondernemers te helpen de oprichting van een onderneming tot een goed einde te brengen, heeft de Algemene Directie K.M.O.-beleid van de FOD Economie de informatiebrochure "Zelfstandige worden" geschreven.

 Algemeen   Ontdek de kracht van corporate video voor uw bedrijf
>>> 07-05-2019
Wilt u weten wat videocommunicatie voor uw bedrijf kan betekenen? Kom dan op donderdag 6 juni 2019 naar het Belgian Corporate Video Festival in Kinepolis Brussel.

> Alle nieuws