Enquête: snel een 'match' tussen vacature en werkgever

Algemeen

19-05-2017

Twee studenten zijn bezig met een digitaal platform te ontwikkelen om op een snelle, handige en efficiënte manier werkwillige werkzoekenden en zoekende werkgevers samen te brengen.

Binnen het platform is het mogelijk in een paar minuten een ‘match’ te vinden tussen vacature en werknemer en in een paar uur volledig administratief in orde te zijn.

Zo kunt u bijvoorbeeld snel een plots uitgevallen werkkracht vervangen. Ook is het mogelijk om een werknemer te vinden voor een job die pas binnen enkele dagen of weken noodzakelijk zal zijn. Belangrijk is dat voor beide partijen de administratieve zaken (zoals dimona, RSZ, bedrijfsvoorheffing, verzekering ...) wegvallen.

Het doel is om in een wereld vol technologische veranderingen als start-up te evolueren naar een belangrijke schakel op de nationale arbeidsmarkt, om op een duurzame en digitale manier nieuwe oplossingen te creëren voor het snel en efficiënt vinden van een werknemer.

Om deze start-up succesvol te kunnen realiseren, laten de studenten zich bijstaan en informeren door een ervaren team (o.a. adviseurs, ontwikkelaars, advocaten ...) uit diverse sectoren. Omdat zij graag nog een beter zicht krijgen op deze doelgroepen, hebben zij een enquête opgesteld voor potentiële werkgevers. Hierbij wordt aan bedrijven gevraagd om hun bevindingen kort te geven via enkele korte gerichte vragen.
 

Via onderstaande link kunt u onze enquête en wat meer informatie over ons platform terugvinden.

https://goo.gl/forms/1ofvAawfrqCrCDZ83

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw Eén-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws