Enquête: snel een 'match' tussen vacature en werkgever

Algemeen

19-05-2017

Twee studenten zijn bezig met een digitaal platform te ontwikkelen om op een snelle, handige en efficiënte manier werkwillige werkzoekenden en zoekende werkgevers samen te brengen.

Binnen het platform is het mogelijk in een paar minuten een ‘match’ te vinden tussen vacature en werknemer en in een paar uur volledig administratief in orde te zijn.

Zo kunt u bijvoorbeeld snel een plots uitgevallen werkkracht vervangen. Ook is het mogelijk om een werknemer te vinden voor een job die pas binnen enkele dagen of weken noodzakelijk zal zijn. Belangrijk is dat voor beide partijen de administratieve zaken (zoals dimona, RSZ, bedrijfsvoorheffing, verzekering ...) wegvallen.

Het doel is om in een wereld vol technologische veranderingen als start-up te evolueren naar een belangrijke schakel op de nationale arbeidsmarkt, om op een duurzame en digitale manier nieuwe oplossingen te creëren voor het snel en efficiënt vinden van een werknemer.

Om deze start-up succesvol te kunnen realiseren, laten de studenten zich bijstaan en informeren door een ervaren team (o.a. adviseurs, ontwikkelaars, advocaten ...) uit diverse sectoren. Omdat zij graag nog een beter zicht krijgen op deze doelgroepen, hebben zij een enquête opgesteld voor potentiële werkgevers. Hierbij wordt aan bedrijven gevraagd om hun bevindingen kort te geven via enkele korte gerichte vragen.
 

Via onderstaande link kunt u onze enquête en wat meer informatie over ons platform terugvinden.

https://goo.gl/forms/1ofvAawfrqCrCDZ83

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  20ste editie Belgian Corporate Video Festival
>>> 18-02-2019
Op 6 juni 2019 vindt de 20ste editie van het Belgian Corporate Video Festival plaats in Kinepolis Brussel. Ook dit jaar kunnen de beste corporate video’s verschillende awards winnen in uiteenlopende categorieën.

 Beroep  Alternatieve granen - desembroden - gekoelde degen
>>> 13-02-2019
Alimento organiseert op 12 maart een full option opleiding. Michaël, Ludovic en Guido zullen tijdens deze opleiding een combinatie doen van deze verschillende technieken en producten.

 Algemeen   Alimento is op zoek naar een nieuwe Opleidingsadviseur Bakkerij
>>> 04-02-2019
Heb jij een hart voor Opleiding en Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat!

> Alle nieuws