Elektriciteit goedkoper dan ooit

Algemeen

28-06-2013

Wie een flexibel elektriciteitstarief heeft bij Eneco doet er goed aan nu over te schakelen naar een vast tarief. De prijs staat immers op zijn laagste punt.

De raad van bestuur van Bakkers Vlaanderen heeft vastgesteld dat de tarieven van Eneco nog steeds bij de goedkopere van de markt zijn. Bovendien hebben we gemerkt dat de prijs voor elektriciteit vandaag lager is dan ooit. We willen onze leden dan ook de mogelijkheid bieden om in te tekenen op deze historisch lage vaste prijs.

De verwachtingen zijn immers dan hij opnieuw zal stijgen. Door deze lage prijs nu vast te klikken voor enkele jaren kunnen bakkers een aanzienlijk voordeel doen. Daarom hebben we in overleg met onze energiepartner besloten dat Eneco alle bakkersklanten persoonlijk zal bezoeken om hen een nieuw voorstel te doen met een gunstig vast tarief.

Facturatieproblemen

We hebben de facturatieproblemen meermaals besproken en Eneco is zich zeer bewust van de grote ongemakken die deze veroorzaken. Het bezoek van een vertegenwoordiger van Eneco is het uitgelezen moment om onduidelijkheden, wrevel en problemen persoonlijk te bespreken en op te lossen.

Groter ledenvoordeel

Belangrijk om weten is dat het ledenvoordeel voor elektriciteit nog verhoogd wordt. De toeslag op de geleverde elektriciteit van 8 euro/Mwh wordt verder verlaagd naar 6 euro/Mwh. Uiteraard ook voor bestaande klanten. Het persoonlijk bezoek is een uitstekende gelegenheid om je factuur uit te pluizen en te bekijken waar het verschil zit met je bestaande contract. 

Wanneer?

Iemand van Eneco zal je zo snel mogelijk contacteren. We willen immers snel vastklikken op het gunstige tarief vooraleer de prijzen opnieuw beginnen te stijgen.

Vragen?

Wil je meer weten over de tarieven voor elektriciteit of heb je vragen over een factuur of contract dan helpt Els Van den Bogaert je met veel plezier verder op 015 299 605 of via els.vandenbogaert@eneco.com.