Effect van online aanwezigheid bij bakkers

Ondernemer

08-08-2017

The Fat Lady, a content advertising agency onderzoekt momenteel het effect van online aanwezigheid bij de bakkers. Hiervoor zoekt het nog kandidaten.

Wie zoeken we? 

  • bakkers die een leuke website hebben
  • of helemaal overgeschakeld zijn naar een webshop
  • bakkers met een leuk ontstaanverhaal of die dankzij hun website niet failliet zijn geggaan 


Eerder werden er voor een klant die domeinnamen registreert leuke video's opgenomen waarin er verteld wordt hoe bedrijven aan hun naam zijn gekomen. Hierbij 2 filmpjes die al gemaakt zijn om u een idee te geven:

https://www.youtube.com/watch?v=VkPSj5o_T50

en

https://www.youtube.com/watch?v=wWo84Of2yFA

Leuk voor de bakkers in kwestie is dat ze zo ook een gratis filmpje zullen hebben waarin zij en het verhaal achter hun zaak mooi in beeld komen.

Interesse?
Laat het ons weten via info@bakkersvlaanderen.be 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 Algemeen   Bij de bakker inkopen doen met eigen verpakking
>>> 06-08-2019
Door de bewustwording rond de overdaad aan wegwerpverpakkingen, ontstaat er een trend bij consument om met eigen verpakking inkopen te doen. Kan dit eigenlijk wel?

> Alle nieuws