Dienstverlening IPV en Viafonds voortaan op Alimento.be

Algemeen

04-10-2016

IPV vzw, de Fondsen Tweede Pijler en de Waarborg- en Sociale Fondsen van de voedingsindustrie bundelen hun diensten voortaan op een gemeenschappelijk platform. Alimento wordt de nieuwe merknaam voor alle sectorale diensten voor voedingsbedrijven.

De opleidingen en het personeels- en organisatieadvies van IPV vzw vind je nu dus terug op www.alimento.be. Dit samen met de informatie over het aanvullend pensioen en de sociale financiële voordelen voor arbeiders en bedienden. 

Wat vind je als voedingsbedrijf op Alimento.be?

Personeel- en organisatieadvies bij de verschillende stappen in je HR-proces en een overzicht van onze ondersteuning hierbij.

Opleidingen en informatie over het sectoraal opleidingsplan en onze financiële steun bij opleidingen.

Tools

Voedselveiligheid & kwaliteit: opleidingen en begeleidingen.

Tussenkomsten sociaal fonds: stelsel van werkloosheid met bedrijfstoeslag (SWT), aanvullende vergoeding langdurige ziekte, syndicale premie, syndicale vorming, ...

Aanvullend pensioen arbeiders en bedienden voedingsindustrie.

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  20ste editie Belgian Corporate Video Festival
>>> 18-02-2019
Op 6 juni 2019 vindt de 20ste editie van het Belgian Corporate Video Festival plaats in Kinepolis Brussel. Ook dit jaar kunnen de beste corporate videoís verschillende awards winnen in uiteenlopende categorieŽn.

 Beroep  Alternatieve granen - desembroden - gekoelde degen
>>> 13-02-2019
Alimento organiseert op 12 maart een full option opleiding. MichaŽl, Ludovic en Guido zullen tijdens deze opleiding een combinatie doen van deze verschillende technieken en producten.

 Algemeen   Alimento is op zoek naar een nieuwe Opleidingsadviseur Bakkerij
>>> 04-02-2019
Heb jij een hart voor Opleiding en Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat!

> Alle nieuws