Dienstverlening IPV en Viafonds voortaan op Alimento.be

Algemeen

04-10-2016

IPV vzw, de Fondsen Tweede Pijler en de Waarborg- en Sociale Fondsen van de voedingsindustrie bundelen hun diensten voortaan op een gemeenschappelijk platform. Alimento wordt de nieuwe merknaam voor alle sectorale diensten voor voedingsbedrijven.

De opleidingen en het personeels- en organisatieadvies van IPV vzw vind je nu dus terug op www.alimento.be. Dit samen met de informatie over het aanvullend pensioen en de sociale financiële voordelen voor arbeiders en bedienden. 

Wat vind je als voedingsbedrijf op Alimento.be?

Personeel- en organisatieadvies bij de verschillende stappen in je HR-proces en een overzicht van onze ondersteuning hierbij.

Opleidingen en informatie over het sectoraal opleidingsplan en onze financiële steun bij opleidingen.

Tools

Voedselveiligheid & kwaliteit: opleidingen en begeleidingen.

Tussenkomsten sociaal fonds: stelsel van werkloosheid met bedrijfstoeslag (SWT), aanvullende vergoeding langdurige ziekte, syndicale premie, syndicale vorming, ...

Aanvullend pensioen arbeiders en bedienden voedingsindustrie.

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws