Dienstverlening IPV en Viafonds voortaan op Alimento.be

Algemeen

04-10-2016

IPV vzw, de Fondsen Tweede Pijler en de Waarborg- en Sociale Fondsen van de voedingsindustrie bundelen hun diensten voortaan op een gemeenschappelijk platform. Alimento wordt de nieuwe merknaam voor alle sectorale diensten voor voedingsbedrijven.

De opleidingen en het personeels- en organisatieadvies van IPV vzw vind je nu dus terug op www.alimento.be. Dit samen met de informatie over het aanvullend pensioen en de sociale financiële voordelen voor arbeiders en bedienden. 

Wat vind je als voedingsbedrijf op Alimento.be?

Personeel- en organisatieadvies bij de verschillende stappen in je HR-proces en een overzicht van onze ondersteuning hierbij.

Opleidingen en informatie over het sectoraal opleidingsplan en onze financiële steun bij opleidingen.

Tools

Voedselveiligheid & kwaliteit: opleidingen en begeleidingen.

Tussenkomsten sociaal fonds: stelsel van werkloosheid met bedrijfstoeslag (SWT), aanvullende vergoeding langdurige ziekte, syndicale premie, syndicale vorming, ...

Aanvullend pensioen arbeiders en bedienden voedingsindustrie.

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Online veilingen bakkerswinkels
>>> 20-05-2019
VH Auctions organiseert begin juni vier online veilingen ter verkoop van een industriŽle bakkerij met 8 winkelpunten.

 Algemeen   Brochure 'Zelfstandige worden'
>>> 20-05-2019
Om kandidaat-ondernemers te helpen de oprichting van een onderneming tot een goed einde te brengen, heeft de Algemene Directie K.M.O.-beleid van de FOD Economie de informatiebrochure "Zelfstandige worden" geschreven.

 Algemeen   Ontdek de kracht van corporate video voor uw bedrijf
>>> 07-05-2019
Wilt u weten wat videocommunicatie voor uw bedrijf kan betekenen? Kom dan op donderdag 6 juni 2019 naar het Belgian Corporate Video Festival in Kinepolis Brussel.

> Alle nieuws