Die dag bij de diŽtist: Is brood een dikmaker?

Beroep

03-09-2012

"Een dagelijkse portie gezonde energie, als ontbijt en lunch, 's avonds of tussendoor" dŠt is de boodschap van de gezondheidsfolder over brood die de voedingsinformatiecel van VLAM bij o.a. diŽtisten en voedingsdeskundigen brengt.

De gezondheidsfolder biedt een pasklaar antwoord op de meest voorkomende vragen van patiënten bij de diëtist. In één beweging zet de folder brood als basis van een evenwichtig voedingspatroon helder in de spotlight én geeft het enkele heerlijke gezonde recepten met brood mee.

In het verleden werden al productfolders gemaakt rond o.a. groenten, vis, runds- en varkensvlees. Brood sluit mooi in dit rijtje aan

Troef

Gezondheid is de consumententrend bij uitstek en het ziet ernaar uit dat deze trend een blijvertje is. Gelukkig maar, want brood is een gezonde en lijnvriendelijke energieverstrekker. Een echte troef voor de bakker dus!

Neen dus

Jouw klanten zitten ongetwijfeld ook met vragen over het gezondheidsaspect van brood. Download daarom de folder hieronder en je hebt meteen enkele heldere en wetenschappelijk onderbouwde antwoorden bij de hand. Op de vraag of brood een dikmaker is bijvoorbeeld. Neen dus, kijk maar in de folder.

Deze folder werd gemaakt door VIC (voedingsinformatiecel van VLAM) en wordt verspreid via 'Het tijdschrift voor voeding en diëtiek' en de webwinkel van VLAM.