Deze Week niet meer bij de bakker

Algemeen

26-02-2018

Vanaf 21 maart wordt Deze Week niet meer bij de bakker geleverd. Na een grondige evaluatie werd beslist om de krant opnieuw volledig huis-aan-huis te verspreiden.

Vorig jaar lanceerde Roularta Local Media Deze Week, de nieuwe formule van 60-jarige De Streekkrant. Voor de verspreiding werd, net zoals bij De Zondag, gekozen voor het systeem via displays.

“De voorbije maanden hebben we echter goed naar onze klanten-adverteerders, onze lezers en ook uw feedback geluisterd. Na een grondige evaluatie hebben we beslist om Deze Week opnieuw volledig huis-aan-huis te verspreiden. Dit betekent dat de bakker vanaf 21 maart Deze Week niet meer zal ontvangen. Aan de samenwerking voor De Zondag (en Steps) verandert er helemaal niets”, aldus algemeen directeur van Roularta Luc Wynants.

Praktisch

  • Vanaf 21 maart ontvangt u enkel nog De Zondag en Steps
  • In diezelfde week zal de topkaart en bodemplaat van uw displaymand vervangen worden door een nieuwe versie
  • Hebt u nog de affiche van Deze Week in de winkel hangen? Dan mag u deze verwijderen uit de winkel
  • Alle bakkers krijgen nog een brief toegestuurd met stopzetting bedeling 
     

Nog vragen? 
Neem contact op met Roularta callcenter op 070.233.566 of stuur ons een e-mail via distributie.zondag@roularta.be met duidelijke vermelding van het adres van de bakkerij.
 

Nieuwsoverzicht

 Algemeen   FAVV schrapt controles op zoutgehalte
>>> 13-12-2018
Het FAVV zal vanaf 2019 geen controles meer zullen uitvoeren op het zoutgehalte in het brood. Er zal ook geen peiling meer gedaan worden naar het gebruik van gejodeerd zout.

 Algemeen   Schadelijke koelmiddelen? Boete: 3.000 - 25.000 euro
>>> 11-12-2018
De overheid gaat de controles op uw koeltechnische installaties opvoeren. Een 30-tal inspecteurs gaan op pad om na te gaan of bedrijven de regelgeving inspecteren. Bij vastgestelde inbreuken kunnen boetes oplopen tot 25.000 euro.

 Algemeen   Pyjamadag zoekt bakkers
>>> 03-12-2018
VZW Krijtlijn organiseert op 15 maart 2019 (pyjamadag) een online seminariedag t.v.v. Bednet en zoekt hiervoor nog bakkers die voor het ontbijt willen zorgen.

> Alle nieuws