Deze Week niet meer bij de bakker

Algemeen

26-02-2018

Vanaf 21 maart wordt Deze Week niet meer bij de bakker geleverd. Na een grondige evaluatie werd beslist om de krant opnieuw volledig huis-aan-huis te verspreiden.

Vorig jaar lanceerde Roularta Local Media Deze Week, de nieuwe formule van 60-jarige De Streekkrant. Voor de verspreiding werd, net zoals bij De Zondag, gekozen voor het systeem via displays.

“De voorbije maanden hebben we echter goed naar onze klanten-adverteerders, onze lezers en ook uw feedback geluisterd. Na een grondige evaluatie hebben we beslist om Deze Week opnieuw volledig huis-aan-huis te verspreiden. Dit betekent dat de bakker vanaf 21 maart Deze Week niet meer zal ontvangen. Aan de samenwerking voor De Zondag (en Steps) verandert er helemaal niets”, aldus algemeen directeur van Roularta Luc Wynants.

Praktisch

  • Vanaf 21 maart ontvangt u enkel nog De Zondag en Steps
  • In diezelfde week zal de topkaart en bodemplaat van uw displaymand vervangen worden door een nieuwe versie
  • Hebt u nog de affiche van Deze Week in de winkel hangen? Dan mag u deze verwijderen uit de winkel
  • Alle bakkers krijgen nog een brief toegestuurd met stopzetting bedeling 
     

Nog vragen? 
Neem contact op met Roularta callcenter op 070.233.566 of stuur ons een e-mail via distributie.zondag@roularta.be met duidelijke vermelding van het adres van de bakkerij.
 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Online veilingen bakkerswinkels
>>> 20-05-2019
VH Auctions organiseert begin juni vier online veilingen ter verkoop van een industriŽle bakkerij met 8 winkelpunten.

 Algemeen   Brochure 'Zelfstandige worden'
>>> 20-05-2019
Om kandidaat-ondernemers te helpen de oprichting van een onderneming tot een goed einde te brengen, heeft de Algemene Directie K.M.O.-beleid van de FOD Economie de informatiebrochure "Zelfstandige worden" geschreven.

 Algemeen   Ontdek de kracht van corporate video voor uw bedrijf
>>> 07-05-2019
Wilt u weten wat videocommunicatie voor uw bedrijf kan betekenen? Kom dan op donderdag 6 juni 2019 naar het Belgian Corporate Video Festival in Kinepolis Brussel.

> Alle nieuws