Deze Week niet meer bij de bakker

Algemeen

26-02-2018

Vanaf 21 maart wordt Deze Week niet meer bij de bakker geleverd. Na een grondige evaluatie werd beslist om de krant opnieuw volledig huis-aan-huis te verspreiden.

Vorig jaar lanceerde Roularta Local Media Deze Week, de nieuwe formule van 60-jarige De Streekkrant. Voor de verspreiding werd, net zoals bij De Zondag, gekozen voor het systeem via displays.

“De voorbije maanden hebben we echter goed naar onze klanten-adverteerders, onze lezers en ook uw feedback geluisterd. Na een grondige evaluatie hebben we beslist om Deze Week opnieuw volledig huis-aan-huis te verspreiden. Dit betekent dat de bakker vanaf 21 maart Deze Week niet meer zal ontvangen. Aan de samenwerking voor De Zondag (en Steps) verandert er helemaal niets”, aldus algemeen directeur van Roularta Luc Wynants.

Praktisch

  • Vanaf 21 maart ontvangt u enkel nog De Zondag en Steps
  • In diezelfde week zal de topkaart en bodemplaat van uw displaymand vervangen worden door een nieuwe versie
  • Hebt u nog de affiche van Deze Week in de winkel hangen? Dan mag u deze verwijderen uit de winkel
  • Alle bakkers krijgen nog een brief toegestuurd met stopzetting bedeling 
     

Nog vragen? 
Neem contact op met Roularta callcenter op 070.233.566 of stuur ons een e-mail via distributie.zondag@roularta.be met duidelijke vermelding van het adres van de bakkerij.
 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws