Denk vroeger aan later!

Beroep

29-01-2015

Integraal vzw en UNIZO Overnamecoach plannen in het voorjaar een Vlaamse roadshow over de problematiek van ‘eindeloopbaanplanning en pensioenvoorbereiding voor zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepen’.

In de 3-delige informatiecyclus worden de belangrijkste aandachtspunten van uw eindeloopbaanplanning en pensioenvoorbereiding grondig onder de loep. “De sessie zijn op maat van zelfstandigen, bedrijfsleiders en vrije beroepen”, vertelt Marc Gommers van Integraal Vzw. “Ze bevatten tal van gebruiksklare aanbevelingen, nuttige en praktische tips, gebracht door praktijkspecialisten in een heldere taal. Door deel te nemen komt u als zelfstandig ondernemer alles te weten over je eindeloopbaan en pensioen.”

Zestien locaties

De infosessies gaan door op 16 plaatsen in Vlaanderen, telkens van 20u tot omstreeks 22u. De leden van Bakkers Vlaanderen krijgen een speciale korting van 25 euro. Je betaalt dan voor deelname aan de drie infosessies 95 euro in plaats van 120 euro. Voor de tweede en volgende personen betaal je 45 euro.

Inschrijven kan via het telefoonnummer 02/21.22.221, via mail info@integraalvzw.be of via de website www.denkvroegeraanlater.be. Hier vind je tevens het volledige programmaoverzicht met alle data en locaties.