Demo: Luxe patisserie met M.O.F. Jérôme Chaucesse

Beroep

10-07-2018

Op dinsdag 23 oktober geeft meesterpatissier Jérôme Chaucesse een unieke demo in bakkerijschool Ter Groene Poorte.

Jérôme Chaucesse creëert creacties, rationeel en met een opmerkelijke finesse. Volgens zijn inspiratie wordt gebak een speelse en verrassende onverwachte herinterpretatie van een klassieker of een uitnodiging voor nieuwe zoete reizen.

Hij was 5 jaar chef-patissier in hotel Les Près d’Eugènie (***) en 14 jaar patissier-confiseur-chef patissier bij l’Hotel de Crillon (Parijs). Sinds vijf jaar is hij ook M.O.F. (Meilleur Ouvrier De France) Momenteel is hij freelance consultant patisserie.

Locatie:
Bakkerijschool Ter Groene Poorte, Spoorwegstraat 14, 8200 Brugge Auditorium (ingang Drieberoepengebouw)

Prijs:
€ 70,00 € 95,00 (middagmaal inclusief) 

Programma

- 09.30 u. ontvangst + demonstratie deel 1
- 12.30 u. pauze/middagmaal
- 13.30 u. ontvangst + demonstratie deel 2
- 16.30 u. einde 

Inbegrepen
 
- Syllabus receptenbundel

Inlichtingen:
Hans D’heer G: 0499 33 93 33 E: hans.dheer@tergroenepoorte.be Inschrijving: via overschrijving op BE13 7380 3304 9639, met vermelding “Demo VABA 23 oktober 2018”. 
 

Nieuwsoverzicht

 Personeel  LONEN VERKOOPPERSONEEL GEÏNDEXEERD MET 2 %
>>> 21-03-2019
Hierbij een overzicht van de actuele bedragen van het PC 201 - aangepast op 1 maart 2019.Index 2 % zowel voor de schaallonen als voor de reële lonen.

 Algemeen   5 tips om je winkel te beveiligen
>>> 21-03-2019
Je hoort het overal: cybercriminaliteit is in opmars … In dit digitale tijdperk kunnen we ons daar maar beter tegen wapenen! Maar dan wel zonder de beveiliging van je fysieke winkel uit het oog te verliezen.

 KOSTPRIJSBEREKENING  Voor u berekend: Meringue
>>> 13-03-2019
Maandelijks berekent Bakkers Vlaanderen de prijs van een bepaald bakkerijproduct. Op die manier kom je te weten met welke factoren je rekening moet houden om realistische verkoopprijzen te bekomen. Deze maand zetten we de meringue in de kijker.

> Alle nieuws