De bakkerij van 2020 is op Europain

Beroep

20-12-2017

Van 3 tot en met 6 februari gaat in Parijs de internationale beurs van de bakkerij-, banketbakkerij-, roomijs-, chocolade- en snoepgoedsector Europain door.

Europain is een alomvattend evenement op wereldniveau dat alle Franse knowhow en internationale nieuwigheden op het vlak van producten, apparatuur en diensten verzamelt.

De beurs stelt professionals, ambachtslieden en industriëlen alle oplossingen voor om aan de verwachtingen en de nieuwe consumptiepatronen in de bakkerij-, banketbakkerij-, chocolade- en snoepgoedsector te voldoen. 

De beurseditie van 2018 wordt op een uiterst leesbare manier in drie delen georganiseerd: Ik vervaardig - Ik verkoop - Ik beheer. Hierdoor zal men gemakkelijker nieuwe diensten, producten en materiaal kunnen ontdekken. Hoe een zaak beheren? Hoe de organisatie verbeteren? Hoe klanten ontvangen? In een sector in volle transformatie is het belangrijk om de juiste keuzes te maken en de juiste oplossingen te vinden. Europain brengt alle betrokken partijen op één plaats samen die essentieel zijn voor een goed beheer van bedrijven in de bakkerij- en banketbakkerijsector. 

Niet te missen op het Forum:

  • Interview met Emmanuel Tertrais, oprichter van Baguette Academy over het thema van de digitale bakkerij-opleiding, op zondag 4 februari om 16.35 uur.
  • Ronde tafel in aanwezigheid van Cédric Le Brian, consultant en zaakvoerder van een bakkerij, over de HR-problematiek en het beheer in de winkel, op maandag 5 februari om 15.10 uur.

 

3 - 6 februari 2018 / Paris-Nord Villepinte / Frankrijk
CONTACT: Promosalons Terkamerenlaan 36, B-1000 Brussel, T: 02 534 98 98, esegura@promosalons.com  

Nieuwsoverzicht

 Personeel  1 jaar uitbreiding flexi-jobs: Tevredenheid groot. 2019 kondigt een sterke groei aan.
>>> 03-01-2019
Naar aanleiding van de eerste verjaardag van de uitbreiding van de flexi-jobs voerde Myflexijob.be in samenwerking met Bakkers Vlaanderen, De Landsbond der Beenhouwers en Horecaplatform.be een onderzoek uit bij meer dan 1.000 flexi-job gebruikers.

 Beroep  Voor u berekend: eclair
>>> 20-12-2018
Maandelijks berekent Bakkers Vlaanderen de prijs van een bepaald bakkerijproduct. Op die manier kom je te weten met welke factoren je rekening moet houden om realistische verkoopprijzen te bekomen. Deze maand zetten we de eclair in de kijker.

 Algemeen   Boezembroden leveren cheque van 4.569 euro op voor Music for Life
>>> 20-12-2018
In het kader van de Warmste Week verkochten onze Oost-Vlaamse collega's boezembroden. De opbrengst gaat naar borstkankeronderzoek.

> Alle nieuws