De bakkerij van 2020 is op Europain

Beroep

20-12-2017

Van 3 tot en met 6 februari gaat in Parijs de internationale beurs van de bakkerij-, banketbakkerij-, roomijs-, chocolade- en snoepgoedsector Europain door.

Europain is een alomvattend evenement op wereldniveau dat alle Franse knowhow en internationale nieuwigheden op het vlak van producten, apparatuur en diensten verzamelt.

De beurs stelt professionals, ambachtslieden en industriëlen alle oplossingen voor om aan de verwachtingen en de nieuwe consumptiepatronen in de bakkerij-, banketbakkerij-, chocolade- en snoepgoedsector te voldoen. 

De beurseditie van 2018 wordt op een uiterst leesbare manier in drie delen georganiseerd: Ik vervaardig - Ik verkoop - Ik beheer. Hierdoor zal men gemakkelijker nieuwe diensten, producten en materiaal kunnen ontdekken. Hoe een zaak beheren? Hoe de organisatie verbeteren? Hoe klanten ontvangen? In een sector in volle transformatie is het belangrijk om de juiste keuzes te maken en de juiste oplossingen te vinden. Europain brengt alle betrokken partijen op één plaats samen die essentieel zijn voor een goed beheer van bedrijven in de bakkerij- en banketbakkerijsector. 

Niet te missen op het Forum:

  • Interview met Emmanuel Tertrais, oprichter van Baguette Academy over het thema van de digitale bakkerij-opleiding, op zondag 4 februari om 16.35 uur.
  • Ronde tafel in aanwezigheid van Cédric Le Brian, consultant en zaakvoerder van een bakkerij, over de HR-problematiek en het beheer in de winkel, op maandag 5 februari om 15.10 uur.

 

3 - 6 februari 2018 / Paris-Nord Villepinte / Frankrijk
CONTACT: Promosalons Terkamerenlaan 36, B-1000 Brussel, T: 02 534 98 98, esegura@promosalons.com  

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  GEANNULEERD: Openbare (gerechtelijke) verkoop van een handelszaak
>>> 10-10-2018
De openbare (en gerechtelijke) verkoop van morgen, donderdag te Brecht, Kerklei 51 zal NIET doorgaan.

 Ondernemer  Week van de Bedrijfsoverdracht
>>> 10-10-2018
Eind deze maand (van 22 tot 26 oktober 2018) vindt de "Week van de Bedrijfsoverdracht" plaats in de drie gewesten. Hier vindt u de link naar de concrete informatie over de voorziene activiteiten.

 Beroep  Vernieuwde allergenenfiches beschikbaar
>>> 05-10-2018
Op verzoek van het FAVV heeft Bakkers Vlaanderen haar allergenenfiches aangepast. De fiches zijn niet meer in orde omdat de categorieën ‘glutenbevattende granen’ en ‘noten’ niet verder gespecifieerd zijn.

> Alle nieuws