Dag van de jeugdbeweging roept hulp Antwerpse bakkers in

Antwerpen

22-09-2014

Op vrijdag 17 oktober verwelkomt het Koningin Astridplein tot 2500 leden en leiding van diverse Antwerpse jeugdbewegingen voor een groot ontbijt. Bakkers uit Borgerhout en Antwerpen kunnen hun steentje bijdragen aan dit mooie initiatief

Met verschillende jeugdbewegingen uit Antwerpen wordt op 17/10 het jaarlijkse ontbijt voor de Dag van de jeugdbeweging georganiseerd. Die dag worden alle jeugdbewegingen in de kijker gezet.

Leiding, leden en bezoekers genieten op het Koningin Astridplein bij het Centraal Station van een gratis ontbijt van lekkere boterhammen met choco, kaas, confituur, aangevuld met fruit.

Enkele vrijwilligers van de jeugdbewegingen zullen de avond voordien bij de bakkers uit de buurt rondgaan om gratis gesneden broden in zakken op te halen.

Deze gebeurtenis zorgt ieder jaar voor media-aandacht. Vaak brengen de grote nieuwszenders het evenement in Antwerpen in beeld. Een mooi moment om brood van de bakker onder de aandacht te brengen.

Om het de vrijwilligers makkelijker te maken kunnen bakkers uit Borgerhout en Antwerpen die willen meewerken dat nu al laten weten door een bericht te sturen naar daan.aerts@chiro.be.