Controleactie FAVV in Aarschot

Vlaams-Brabant

21-10-2015

Het Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen (FAVV) plant een controleactie in Aarschot. Dinsdag 10 november volgt een infosessie.

Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) zal in de stad Aarschot een controleactie uitvoeren waarbij alle actoren uit de distributiesector die actief zijn in de voedselketen, gecontroleerd zullen worden. De controleactie zal plaatsvinden vanaf maandag 7 tot en met zondag 13 december 2015.

Infovergadering

Om u optimaal te informeren over deze controleactie volgt een infomoment met opleiding op dinsdag 10 november 2015 om 9.45 uur in de grote zaal van cinemacomplex Utopolis, Demervallei 4 - 3200 Aarschot. Het infomoment met opleiding zal ongeveer 3 uur duren. Indien u hieraan deelneemt, ontvangt u een deelnamecertificaat. Dit certificaat kan u gebruiken in het kader van uw autocontrolesysteem als element om te voldoen aan de wettelijke vereisten van de opleiding van uw personeel.

Voorbereiding 

Het FAVV gebruikt tijdens de inspecties specifieke controlelijsten die u kan raadplegen op de website van het FAVV (www.favv.be > beroepssectoren > checklists inspecties > distributie (DIS)). 

Voor bijkomende inlichtingen kan u steeds terecht bij het FAVV Vlaams-Brabant in Leuven: 016 39 01 62 - info.VBR@favv.be.

Praktisch 

  • Infovergadering controleactie Aarschot
  • Dinsdag 10 november om 9u45
  • Cinemacomplex Utopolis, Demervallei 4 - 3200 Aarschot