CCV: 500 gratis transacties onder 5 euro

NIEUW Ledenvoordeel

30-01-2018

Sinds 1 januari mogen er geen extra kosten meer worden aangerekend voor elektronische betaling. CCV werkt aan een voorstel waarbij de leden van Bakkers Vlaanderen vanaf 1 maart 500 gratis transacties onder de 5 euro kunnen verwerken.

Bakkers Vlaanderen werkt al enkele jaren samen met CCV om onze leden een voordelig pakket aan te bieden voor betaalterminals en transactiekosten.

Momenteel wordt er 0,13 eurocent per transactie verrekend. Vanaf 1 maart krijgen onze leden 500 gratis transacties onder de vijf euro. Vanaf deze overschreden worden geldt het normale tarief van 0,13 eurocent. Om van dit voordeel te kunnen genieten moet een nieuwe overeenkomst ondertekend worden. Het nieuwe contract zal u wellicht per post ontvangen.
 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 Algemeen   Bij de bakker inkopen doen met eigen verpakking
>>> 06-08-2019
Door de bewustwording rond de overdaad aan wegwerpverpakkingen, ontstaat er een trend bij consument om met eigen verpakking inkopen te doen. Kan dit eigenlijk wel?

> Alle nieuws