Broodway 2018

Algemeen

23-07-2018

Van zondag 30 september tot en met woensdag 3 oktober staan vakmanschap, maar ook beleving en fun voor de bakkers, banketbakkers, chocoladebewerkers en ijsbereiders centraal in Kortrijk Xpo.

U maakt er kennis met vertrouwde leveranciers én met nieuwe partners, nieuwe producten, nieuwe technieken en trends. Maar liefst 5 beurshallen worden ingenomen. Dat betekent in totaal 30.000m² inspiratie, een recordaantal exposanten voor Broodway en een indrukwekkend aanbod met heel wat nieuwigheden.

En er wordt verder gekeken dan de grenzen van de bakkerijwereld. Broodway valt opnieuw samen met Meat Expo: ideeën opdoen en ervaringen uitwisselen met de collega’s uit de slagerij- en vleessector was nog nooit zo eenvoudig. Voor uw comfort werden de openingsuren uitgebreid: op zondag van 10.00-19.00 en op maandagdinsdag-woensdag van 11.00-19.00u. Zo haalt u het maximum uit uw beursbezoek! 

Ambitieus programma

De Innovation Awards geven opnieuw een overzicht van de innovaties bij de exposanten. En na het succes tijdens de vorige editie worden de demo’s en de Street of Inspiration ook geprogrammeerd. Tijdens deze editie van Broodway vinden diverse vakwedstrijden plaats, wat het vakmanschap de aandacht geeft dat ze verdient. 

Wisseltrofee Georges Boute op zondag 30/9 Deelnemers aan de prestigieuze Georges Boute wedstrijd maken rond het thema “bewegen” een sierstuk uit eetbare grondstoffen (zoals suiker, chocolade, brood, pastillage). In het sierstuk zit één taart verwerkt.
Bakery Awards op maandag 1/10 Bakkers kunnen hun ambachtelijke nutrition brood, luxebrood en pistolets laten beoordelen door een jury van professionals. Een unieke kans om feedback van andere vakmannen over uw product te bekomen.
De préselectie voor het Belgisch Kampioenschap Bakkerij op dinsdag 2/10 Het thema is het sprookje “Belle en het Beest” waar de deelnemers met brood, viennoiserie en sierstuk de juryleden moeten overtuigen om hem/haar te selecteren als één van de finalisten voor het BK 2019.

Info: Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk - T 056 24 11 11 – broodway@kortrijkxpo.com 
 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  20ste editie Belgian Corporate Video Festival
>>> 18-02-2019
Op 6 juni 2019 vindt de 20ste editie van het Belgian Corporate Video Festival plaats in Kinepolis Brussel. Ook dit jaar kunnen de beste corporate videoís verschillende awards winnen in uiteenlopende categorieŽn.

 Beroep  Alternatieve granen - desembroden - gekoelde degen
>>> 13-02-2019
Alimento organiseert op 12 maart een full option opleiding. MichaŽl, Ludovic en Guido zullen tijdens deze opleiding een combinatie doen van deze verschillende technieken en producten.

 Algemeen   Alimento is op zoek naar een nieuwe Opleidingsadviseur Bakkerij
>>> 04-02-2019
Heb jij een hart voor Opleiding en Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat!

> Alle nieuws