Boezembroden leveren cheque van 4.569 euro op voor Music for Life

Algemeen

 In totaal hebben we meer dan 9.000 boezembroden gebakken 

20-12-2018

In het kader van de Warmste Week verkochten onze Oost-Vlaamse collega's boezembroden. De opbrengst gaat naar borstkankeronderzoek.

Voor elk verkocht brood werd een halve euro opzij gezet ten voordele van onze actie. Op deze wijze mochten we in naam van de bakkers op 18 december een cheque van 4.569 euro afgeven te Wachtebeke tijdens de Warmste Week.

De bakkers van Oost-Vlaanderen zijn heel tevreden met het resultaat. “Wij wilden na het grote succes van 2017 opnieuw ons steentje bijdragen, vertellen ze trots. “In totaal hebben we meer dan 9.000 broodjes gebakken. Het is door de bakkers met plezier gemaakt en door onze vrouwen met liefde verkocht. Bedankt aan alle sympathisanten die deze actie ondersteunden!”

Op de website van Studio Brussel kan men de afgifte van de cheque nog eens bekijken.
 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws