Boezembroden leveren cheque van 4.569 euro op voor Music for Life

Algemeen

 In totaal hebben we meer dan 9.000 boezembroden gebakken 

20-12-2018

In het kader van de Warmste Week verkochten onze Oost-Vlaamse collega's boezembroden. De opbrengst gaat naar borstkankeronderzoek.

Voor elk verkocht brood werd een halve euro opzij gezet ten voordele van onze actie. Op deze wijze mochten we in naam van de bakkers op 18 december een cheque van 4.569 euro afgeven te Wachtebeke tijdens de Warmste Week.

De bakkers van Oost-Vlaanderen zijn heel tevreden met het resultaat. “Wij wilden na het grote succes van 2017 opnieuw ons steentje bijdragen, vertellen ze trots. “In totaal hebben we meer dan 9.000 broodjes gebakken. Het is door de bakkers met plezier gemaakt en door onze vrouwen met liefde verkocht. Bedankt aan alle sympathisanten die deze actie ondersteunden!”

Op de website van Studio Brussel kan men de afgifte van de cheque nog eens bekijken.
 

Nieuwsoverzicht

 Personeel  LONEN VERKOOPPERSONEEL GEŌNDEXEERD MET 2 %
>>> 21-03-2019
Hierbij een overzicht van de actuele bedragen van het PC 201 - aangepast op 1 maart 2019.Index 2 % zowel voor de schaallonen als voor de reŽle lonen.

 Algemeen   5 tips om je winkel te beveiligen
>>> 21-03-2019
Je hoort het overal: cybercriminaliteit is in opmars Ö In dit digitale tijdperk kunnen we ons daar maar beter tegen wapenen! Maar dan wel zonder de beveiliging van je fysieke winkel uit het oog te verliezen.

 KOSTPRIJSBEREKENING  Voor u berekend: Meringue
>>> 13-03-2019
Maandelijks berekent Bakkers Vlaanderen de prijs van een bepaald bakkerijproduct. Op die manier kom je te weten met welke factoren je rekening moet houden om realistische verkoopprijzen te bekomen. Deze maand zetten we de meringue in de kijker.

> Alle nieuws