Bijna met pensioen? Dit moet je allemaal weten!

Ondernemer

18-11-2016

In het voorjaar 2017 plannen Integraal vzw en UNIZO in samenwerking met verschillende beroeps- en ledenorganisaties opnieuw een Vlaamse roadshow over de thematiek van eindeloopbaanplanning en pensioenvoorbereiding voor zelfstandigen en KMOs.

De driedelige inforeeksen gaan door op 16 plaatsen/locaties in Vlaanderen. De infocycli richten zich naar alle sectoren en beroepen. De 3-delige informatiecyclus is ‘laagdrempelig’ opgevat: vlak in de buurt van de zelfstandige ondernemer en lage deelnameprijzen.

Uw toekomst goed voorbereiden is moeilijk in de drukte van elke dag. Toch gaat u als zelfstandig ondernemer uw toekomst best niet onvoorbereid tegemoet. Tijdens 3 avondsessies geven specialisten u tal van bruikbare tips en een praktische toelichting over verschillende actuele sleutelthema’s van ondernemen 50+ zoals uw pensioen, het overlaten, verkopen of stopzetten van uw zaak, uw vermogen, uw successieplanning, uw sociale zekerheid en latere bescherming, uw ziekteverzekering, mogelijke uitkeringen en voordelen,belastingen, enz. Met deze reeks krijgt u in één keer alles te weten dat belangrijk is voor uw toekomst.

Plaatsen en regio’s

De reeks van 3 infosessies gaat door in het voorjaar 2017 op 16 plaatsen in Vlaanderen. Zie voor meer informatie over de data en verschillende locaties op de website www.denkvroegeraanlater.be.

Aanvangsuur
De avondsessies starten telkens om 20u00 en eindigen omstreeks 22u00.

Deelnameprijs 3-delige infocyclus
Speciale korting van 25 euro voor leden/klanten van alle partner- en meewerkende organisaties (zie organisaties /logo’s achteraan) op deze folder of op de website): u betaalt slechts 95 euro. Voor de tweede en volgende personen betaalt u 45 euro. Bent u geen lid/klant, dan betaalt u 120 euro. Voor de tweede en volgende personen: 55 euro.
.
Hoe inschrijven?
Telefoneer naar nummer 02 21 22 221, stuur een e-mail naar info@integraalvzw.be of schrijf online in.
 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws