Bij essent.be worden alle leden van Bakkers Vlaanderen beloond

Ondernemer

26-09-2016

Zoals u ondertussen wellicht weet, is essent.be de bevoorrechte energieleverancier van de bakkerijfederatie. Onze samenwerking vloeit voort uit de jarenlange ervaring die essent.be heeft als federatieleverancier van de Landsbond der Beenhouwers.

Exclusief voor de leden van Bakkers Vlaanderen ontwikkelden we een interessant, marktconform aanbod, gebaseerd op onze scherpste tarieven. Ook hebben we ons intern zo georganiseerd, dat alle federatieleden terecht kunnen bij een speciaal opgerichte grootzakelijke klantendienst.

We zijn uitsluitend voor u bereikbaar op het nummer 03.270.95.79 of via e-mail op bakkers@essent.be. Als onderdeel van onze dienstverlening willen we u regelmatig informeren over wat er speelt op de energiemarkt.

Onze tips van vandaag:

1. Denkt u er wel eens aan om over te stappen naar een andere energieleverancier? Houd dan zeker rekening met eventuele opzegtermijnen en andere contractuele afspraken.

2. U vergelijkt best alle parameters van een energiecontract, zowel voor gas als voor elektriciteit.

3. In maart 2016 waren de energietarieven historisch laag. Ondertussen zijn die tarieven weer licht aan het stijgen, maar toch is het nog steeds een goed moment om energie aan te kopen. Uit gesprekken met andere federatieleden leiden we af dat er mooie besparingen te realiseren zijn als u vandaag beslist om uw lopende energiecontract te hernieuwen. Zelfs als de einddatum nog ver in de toekomst ligt.
 

De grafieken hieronder tonen de marktevolutie van de energieprijzen (elektriciteit en aardgas) van de voorbije 2 jaar:

 

Bron: www.theice.com/market-data/exchange-data 

Als u advies wenst bij de vergelijking van de energieprijzen, neem dan gerust contact op met ons. We zullen u op dat moment het op maat gemaakte federatieproduct voorstellen. Voor industriële verbruiken baseren we ons op de dagbeurs, om een zo scherp mogelijk voorstel te kunnen doen. 

Neem uw verbruiksgegevens bij de hand, noteer de einddatum van uw huidige contract en stuur een e-mail naar bakkers@essent.be of bel ons op 03.270.95.79 (van maandag tot vrijdag tussen 9 en 17 u).

We bespreken graag met u alle voordelen die essent.be voor de leden van Bakkers Vlaanderen in petto heeft.


 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 Algemeen   Bij de bakker inkopen doen met eigen verpakking
>>> 06-08-2019
Door de bewustwording rond de overdaad aan wegwerpverpakkingen, ontstaat er een trend bij consument om met eigen verpakking inkopen te doen. Kan dit eigenlijk wel?

> Alle nieuws