Bierkasteel vormt decor voor Algemene Vergadering

Algemeen

17-04-2019

Woensdag 12 juni gaat de jaarlijkse algemene vergadering door. Hierop nodigen we u graag uit. De vergadering start om 13u. U wordt ontvangen met een drankje en een hapje in het Bierkasteel in Izegem.

De organisatie van de Algemene Vergadering is in handen van Bakmeesters West-Vlaanderen. Samen met collega’s kijken we terug op het voorbije jaar. Dit jaar verzamelen we met z’n allen in het Bierkasteel (Brouwerijstraat 1, 8870 Izegem). 

 

Jouw visie en standpunten

Deze bijeenkomst vormt een uitgelezen kans om ons jouw visie en standpunten over Bakkers Vlaanderen en haar beleid mee te delen. Daarnaast wordt er uitleg gegeven bij de financiële situatie van Bakkers Vlaanderen, het werk van de diverse commissies en komt er een statutair gedeelte aan bod. We hopen alvast op een talrijke opkomst!

Agenda
13u30 Onthaal met streekgebak en koffie
14u00 Start AV + vertrek uitstap partners
16u00 Pauze (koffie/frisdrank)
17u30 Einde vergadering + terugkomst uitstap partners
18u00: Diner

Alternatief programma
De meereizende dames die niet wensen deel te nemen aan de vergadering maken naar jaarlijkse gewoonte een uitstap. Dit keer staat een stads- en museumbezoek op het programma. Meer info volgt.


Schrijf je in vóór zaterdag 1 juni
via cindy@bakkersvlaanderen.be.
 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws