BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht

BIBAC PLUS

06-08-2019

Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

Tijdens deze 4-daagse vakbeurs dompelen Bakkers Vlaanderen en de Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België de héle Belgische voedingsbranche opnieuw onder met tal van verrassende nieuwigheden, primeurs, wedstrijden en vakgerichte activiteiten.

Bibac Plus profileert zich als dé ontmoetingsplaats voor de detailhandel en biedt de bezoeker een nationale voedingsbeurs aan waar hij de nieuwste ontwikkelingen van zijn ambacht kan ontdekken. De versmarkt speelt hierin een prominente rol, de beurs zet daarom volop in op ‘Fresh’, wat zich ook vertaalt in een mooie diversiteit aan verse producten.

Het programma met randactiviteiten staat eveneens garant voor een actieve beursbeleving: noteer alvast de finale van het Belgisch Kampioenschap van Aspirant Baker en Richemont Club, het Gouden Mes, de prijsuitreiking van de Laureaten van de Arbeid en meer…

Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om BIBAC PLUS – samen met u! – opnieuw perfect op smaak te brengen!


 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws