Bibac Plus nodigt u uit!

BIBAC PLUS

28-02-2017

Van zondag 19 tot en met woensdag 22 maart gooit de totaal vernieuwde BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo, dagelijks van 11u tot 18u.

Bakkers Vlaanderen en de Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België nodigen u hierbij van harte uit op dit driejaarlijks treffen van de hele voedingssector.

Met veel trots melden we u dat deze 4-daagse vakbeurs dit jaar uitbreidt met producten en diensten voor de héle sector 'voeding en retail'. Wij bieden dus niet alleen een mooi aanbod voor de bakker aan, maar ook voor de slager, traiteur, voedingsspeciaalzaak, superette,...

Daardoor is BIBAC PLUS één van de compleetste vakbeurzen voor uw beroep!

Het is tevens de ideale gelegenheid:

  • om ideeën op te doen om uw omzet te laten groeien en uw kosten te beheersen,
  • om nieuwe technieken en producten te ontdekken,
  • om uw collega's te ontmoeten,
  • om de vele pronkstukken van jong aanstormend talent in België te mogen aanschouwen.

 

Veel meer info lees je terug in Onze Passie van maart, Bijgevoegde toegangskaart is goed voor een gratis bezoek voor u en iedereen die u vergezelt tijdens uw bezoek aan de beurs.

www.bibacplus.be

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws