BIBAC PLUS FRESH 2019… AFTELLEN NAAR SEPTEMBER!

BIBAC PLUS

26-04-2019

Bibac Plus Fresh- dé ontmoetingsplaats bij uitstek voor elke bakker, slager en traiteur - vindt dit jaar traditiegetrouw opnieuw plaats in Antwerp Expo. Met nog 6 maanden voor de aanvang van de beurs, is het aftellen stilaan begonnen…

Save the date!
Van 22 tot 25 september 2019 zakt het kruim van de Belgische bakkers-, slagers-, en traiteurwereld wederom massaal af naar Antwerp Expo voor de volgende editie van Bibac Plus Fresh.

De beroepsfederaties Bakkers Vlaanderen en De Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs België zetten andermaal gezamenlijk hun schouders onder Bibac Plus Fresh opdat de beurs opnieuw hét trefpunt wordt voor elke bakker, slager en traiteur die fier is op zijn beroep!

Succesformule
De traditionele bakkersbeurs Bibac werd in 2017 reeds succesvol uitgebreid met de slagers- en traiteurssector: Bibac Plus was geboren! De bezoeker kreeg hiermee een volwaardige vakbeurs met een allesomvattend overzicht van de nieuwste producten & diensten in de voedingssector. Met meer dan 10.000 tevreden professionals was de beurs een ware promotie voor de sector voeding & retail. Bibac Plus Fresh streeft er dan ook naar om dit in 2019 minstens te evenaren!

Retail
Het objectief van de beurs blijft ook deze editie behouden: Bibac Plus Fresh profileert zich als dé ontmoetingsplaats voor de detailhandel en biedt de bezoeker een nationale voedingsbeurs aan waar hij de nieuwste ontwikkelingen van zijn ambacht kan ontdekken. De versmarkt speelt hierin een prominente rol, de beurs zet daarom volop in op ‘Fresh’, wat zich ook vertaalt in een mooie diversiteit aan verse producten.

Exposanten
Op 6 maanden voor de aanvang van Bibac Plus Fresh is de beursoppervlakte reeds voor 80% ingenomen. Met een ruim en divers aanbod van standhouders legt Bibac Plus Fresh de lat hoog en mikt met een oppervlakte van 7.000 m² op zo’n 200 toeleveranciers die actief zijn in alle sectoren van beide ambachten.

Beleving troef
Naast het beursverhaal worden eveneens tal van randactiviteiten georganiseerd wat het totaalplaatje voor zowel de vakbezoeker als voor de standhouders compleet maakt. Zo is de beurs toneel van diverse (bak)wedstrijden, culinaire demo’s, leerrijke workshops, demonstratie en degustaties.
Naar goede gewoonte dus: beleving troef op Bibac Plus Fresh…!

Deelnemen of bezoeken?
Kortom, op Bibac Plus Fresh kan u in een warme, gezellige omgeving alvast heel wat inspiratie opdoen!
Indien een deelname aan de beurs ook voor uw bedrijf een dikke PLUS kan betekenen, aarzel dan niet vrijblijvend contact op te nemen via info@bibacplus.be of 09 298 08 01!
 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Online veilingen bakkerswinkels
>>> 20-05-2019
VH Auctions organiseert begin juni vier online veilingen ter verkoop van een industriële bakkerij met 8 winkelpunten.

 Algemeen   Brochure 'Zelfstandige worden'
>>> 20-05-2019
Om kandidaat-ondernemers te helpen de oprichting van een onderneming tot een goed einde te brengen, heeft de Algemene Directie K.M.O.-beleid van de FOD Economie de informatiebrochure "Zelfstandige worden" geschreven.

 Algemeen   Ontdek de kracht van corporate video voor uw bedrijf
>>> 07-05-2019
Wilt u weten wat videocommunicatie voor uw bedrijf kan betekenen? Kom dan op donderdag 6 juni 2019 naar het Belgian Corporate Video Festival in Kinepolis Brussel.

> Alle nieuws