Betoog online mee voor een ondernemersvriendelijker klimaat

Algemeen

 Laat van je horen 

08-11-2012

Meer respect en kansen voor ondernemers als u. Dt is de weg uit de crisis. Daarom organiseert onze partner Unizo een online betoging. Laat je dus horen.

Zonder ondernemers werkt het niet. Dat is de eenvoudige vaststelling die werkgeversorganisaties zoals Bakkers Vlaanderen en Unizo doen. Zonder mensen als wij bakkers, patissiers, chocolatiers en ijsbereiders die mensen aan werk helpen en investeren in de economie geraken we nooit uit de crisis.

De vraag voor meer ademruimte voor ondernemers is dan ook meer dan terecht. Laat van je horen door je eenvoudigweg te registreren op www.ikkomopstraat.be.   

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws