Betoog online mee voor een ondernemersvriendelijker klimaat

Algemeen

 Laat van je horen 

08-11-2012

Meer respect en kansen voor ondernemers als u. Dát is de weg uit de crisis. Daarom organiseert onze partner Unizo een online betoging. Laat je dus horen.

Zonder ondernemers werkt het niet. Dat is de eenvoudige vaststelling die werkgeversorganisaties zoals Bakkers Vlaanderen en Unizo doen. Zonder mensen als wij bakkers, patissiers, chocolatiers en ijsbereiders die mensen aan werk helpen en investeren in de economie geraken we nooit uit de crisis.

De vraag voor meer ademruimte voor ondernemers is dan ook meer dan terecht. Laat van je horen door je eenvoudigweg te registreren op www.ikkomopstraat.be.   

Nieuwsoverzicht

 Algemeen   FAVV schrapt controles op zoutgehalte
>>> 13-12-2018
Het FAVV zal vanaf 2019 geen controles meer zullen uitvoeren op het zoutgehalte in het brood. Er zal ook geen peiling meer gedaan worden naar het gebruik van gejodeerd zout.

 Algemeen   Schadelijke koelmiddelen? Boete: 3.000 - 25.000 euro
>>> 11-12-2018
De overheid gaat de controles op uw koeltechnische installaties opvoeren. Een 30-tal inspecteurs gaan op pad om na te gaan of bedrijven de regelgeving inspecteren. Bij vastgestelde inbreuken kunnen boetes oplopen tot 25.000 euro.

 Algemeen   Pyjamadag zoekt bakkers
>>> 03-12-2018
VZW Krijtlijn organiseert op 15 maart 2019 (pyjamadag) een online seminariedag t.v.v. Bednet en zoekt hiervoor nog bakkers die voor het ontbijt willen zorgen.

> Alle nieuws