Bespaar nog meer op je energiefactuur!

NIEUW Ledenvoordeel

17-02-2016

Jouw bakkerijfederatie Bakkers Vlaanderen zat de laatste tijd niet stil. We hebben speciaal voor onze leden een nieuwe overeenkomst gesloten met een betaalbare en betrouwbare energiemaatschappij!

De vorige overeenkomst, met Eneco, liep tot eind december 2015. Bij hen hadden we steeds goede tarieven, maar er was veel onduidelijkheid over de prijszetting en of er vaste of variabele contracten afgesloten waren. Tijd voor verandering dus!


Het was geen moeilijke keuze. Bakkers Vlaanderen besliste snel om vanaf nu samen te werken met essent.be. Ze streven net als wij kwaliteit en duurzaamheid na, maar we werden vooral overtuigd door hun correcte prijszetting en hun topservice! Essent.be heeft ook een nauwe samenwerking met de beenhouwersfederatie. We hebben daarom het volste vertrouwen in deze deal. Jij, als lid van Bakkers Vlaanderen, zult bij essent.be in goede handen zijn.

Aantrekkelijke tarieven

De energieprijs per kWh ligt momenteel historisch laag. Maar als lid van de bakkerijfederatie kun je, dankzij onze nieuwe overeenkomst met essent.be, vanaf nu genieten van een nóg voordeliger tarief. Die tarieven zul je niet terugvinden in de vergelijkingsmodule van de VREG. Exclusief voor onze leden heeft essent.be een nieuw, marktconform product ontwikkeld, met bijzonder scherpe tarieven. De prijszetting zal om de veertien dagen wijzigen, maar geldt dan ook voor iedereen die in die periode intekent, ongeacht hoe lang je contract nog loopt. Voor grotere verbruikers wordt zelfs een prijs op maat gemaakt.  

Persoonlijke service

Benieuwd naar jouw nieuwe, uitzonderlijk aantrekkelijke energietarief? Een gespecialiseerd team van zeven essent.be-medewerkers geeft je graag alle details. Op dat moment heb je de keuze om onmiddellijk in te gaan op het unieke voorstel. Ook nadien biedt de essent.be Business Desk je met plezier alle gewenste hulp. Ze zijn elke werkdag bereikbaar van 9 tot 17 uur, via e-mail op bakkers@essent.be of op het nummer 03 270 95 79.

Overstappen is eenvoudig

Wat met je huidige contract? Neem gerust contact op met essent.be. Een van de medewerkers geeft je graag meer uitleg.
Meer info vind je in de volgende Onze Passie! Zorgeloos genieten met essent.be, op maat van alle leden van de bakkerijfederatie.