Bakkers Vlaanderen en Van Gansewinkel pakken afval aan!

Ondernemer

09-09-2015

Elke bakker heeft te maken met bedrijfsafval. Na heel wat onderzoek en gesprekken heeft Bakkers Vlaanderen een samenwerkingsakkoord gesloten met de firma Van Gansewinkel. Ontdek meteen wat je kan terugverdienen!

Bakkers hebben heel wat soorten afval: deegresten, papier, karton, folie, … Afval dat vaak naar het containerpark wordt gebracht. Een arbeidsintensieve en tegelijkertijd ook steeds duurder wordende activiteit.

Bakkers Vlaanderen werkte daarom samen met afvaldienstverleningsbedrijf en grondstoffenverwerker Van Gansewinkel een project uit dat de afvalstroom van de bakkers nu bij de bron aanpakt. Zo sparen bakkers niet alleen geld maar ook tijd uit. 

Door de samenwerking met Van Gansewinkel wil uw federatie u kans bieden om opnieuw een deel van uw lidgeld te laten terug verdienen als u ingaat op dit aanbod. 
 

Kan je niet wachten op een afspraak met een van de vertegenwoordigers van Van Gansewinkel, dan kan je bellen naar het nummer 03/443.25.00, laat weten dat je lid bent van Bakkers Vlaanderen en er wordt meteen voor jou een afspraak gepland met onze regio-adviseur.