Bakkers op het culinaire stadsfestival de Bollekesfeesten

Antwerpen

 Traditionele handjesworp 

26-07-2012

Streekproducten uit de provincie worden door de Synikale Unie met veel klasse in de spotlight gezet.

Syndikale Unie tekent present voor de 6de editie van het vermaarde culinaire stadsfestival de Bollekesfeesten . De Antwerpse bakkers zullen er de zoete streekproducten van de provincie promoten. 

Uit het kraam van de Syndikale Unie op de Gedempte Zuiderdokken zal de overheerlijke geur van vers gebakken Antwerpse Handjes koekjes de vele duizenden bezoekers tegemoet waaien. Daar houden de enthousiaste SU-leden het echter niet bij, want ook het historische Roggeverdommeke wordt ter plekke gebakken voor de aanwezige culinaire speurneuzen.

Duizenden

Voor de traditionele handjesworp bij het zomeraperitief op vrijdagavond voorziet de Syndikale Unie duizenden chocolade handjes. 10 gelukkige toeschouwers gaan bovendien naar huis met een mand boordevol heerlijke en oerdegelijke streekproducten. 

XXL-ontbijt

Klap op de vuurpijl is het XXL-ontbijt voor 1500 mensen op zondagochtend waarvoor de Antwerpse bakkers van de Syndikale Unie uiteraard de producten zullen leveren. De deelname van de Syndikale Unie aan de Bollekesfeesten is een erg mooie promotie voor het beroep én voor de streekproducten van bij de bakker.

> Bollekesfeesten
> Antwerpen proeft