Bakkerij Sint-Rita schenkt 1.500 euro aan ‘Kom op tegen Kanker’

Antwerpen

08-05-2017

De actie ‘Ieders zijn cakeje’ van bakkerij Sint-Rita in de Pierstraat voor ’Kom op tegen Kanker’ bracht 750 euro op. Zaakvoerders Kristin en Ivan verdubbelen de opbrengst van de actie, waardoor het bedrag op 1.500 euro komt.

De bakker en de bakkerin lanceerden hiervoor een speciaal cakeje dat werd verkocht tegen 1,50, waarvan 0,50 eurocent naar het kankerfonds zou gaan. Bovenop het cakeje lag het logo ‘Iedereen tegen kanker’ in eetbaar papier, afgewerkt met het bloempje ’vergeet mij nietje’, in suiker. Er werden 1.500 cakejes verkocht. De actie werd ingegeven door het overlijden van Kristins zus Marleen, die op 24-jarige leeftijd de strijd tegen kanker verloor. De actie liep tijdens de maand april. Saartje Vandendriessche kwam de verkoop op een zondagvoormiddag stimuleren. Klanten mochten een selfie nemen met Saartje, op voorwaarde dat ze 2 euro in de bokaal voor’Kom op tegen Kanker’ deponeerden.

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw Eén-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 Algemeen   Bij de bakker inkopen doen met eigen verpakking
>>> 06-08-2019
Door de bewustwording rond de overdaad aan wegwerpverpakkingen, ontstaat er een trend bij consument om met eigen verpakking inkopen te doen. Kan dit eigenlijk wel?

> Alle nieuws