Aspirant Baker op bezoek bij Peter Van de Veire

Algemeen

14-06-2012

Prachtige promotie voor ons beroep. Beluister hier het audiofragment.

Guido Devillé voorzitter van Aspirant Baker was deze ochtend te gast bij de radioshow van Peter Van de Veire op MNM. In één beweging maakte hij jongeren warm voor een bakkersopleiding en zette hij ons beroep mooi in de kijker. 

"Los van de patekes. Bakker is een warm en lekker beroep. Mensen praten altijd over je. Aan de ontbijttafel, op een feest en bovenal is het een creatief beroep", vertelde Guido vol enthousiasme aan Peter.

Wie het fragment wil herbeluisteren kan dat

> hier

Bovenaan op de link klikken met de linkermuisknop.

Jonge bakkers die willen deelnemen aan de wedstrijd Aspirant Baker met grote finale op het voedinssalon kunnen zich vanaf nu inschrijven. Haast je want de plaatsen zijn beperkt!

Deel dit bericht met de jonge talenten die je kent!


Nieuwsoverzicht

 Algemeen   Brochure 'Zelfstandige worden'
>>> 20-05-2019
Om kandidaat-ondernemers te helpen de oprichting van een onderneming tot een goed einde te brengen, heeft de Algemene Directie K.M.O.-beleid van de FOD Economie de informatiebrochure "Zelfstandige worden" geschreven.

 Ondernemer  Online veilingen bakkerswinkels
>>> 20-05-2019
VH Auctions organiseert begin juni vier online veilingen ter verkoop van een industriŽle bakkerij met 8 winkelpunten.

 Algemeen   Dinsdag 4 juni 2019: contactdag Bakovens
>>> 07-05-2019
Bak je al in een authentieke bakoven? Wil je ervaringen uitwisselen met andere bakovengebruikers? Of wil je zelf een bakoven restaureren of bouwen en wil je proeven van de mogelijkheden? Kom dan naar deze contact- en netwerkdag voor bakovenliefhebbers.

> Alle nieuws