Aspirant Baker op bezoek bij Peter Van de Veire

Algemeen

14-06-2012

Prachtige promotie voor ons beroep. Beluister hier het audiofragment.

Guido Devillé voorzitter van Aspirant Baker was deze ochtend te gast bij de radioshow van Peter Van de Veire op MNM. In één beweging maakte hij jongeren warm voor een bakkersopleiding en zette hij ons beroep mooi in de kijker. 

"Los van de patekes. Bakker is een warm en lekker beroep. Mensen praten altijd over je. Aan de ontbijttafel, op een feest en bovenal is het een creatief beroep", vertelde Guido vol enthousiasme aan Peter.

Wie het fragment wil herbeluisteren kan dat

> hier

Bovenaan op de link klikken met de linkermuisknop.

Jonge bakkers die willen deelnemen aan de wedstrijd Aspirant Baker met grote finale op het voedinssalon kunnen zich vanaf nu inschrijven. Haast je want de plaatsen zijn beperkt!

Deel dit bericht met de jonge talenten die je kent!


Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws