Aspirant Baker op bezoek bij Peter Van de Veire

Algemeen

14-06-2012

Prachtige promotie voor ons beroep. Beluister hier het audiofragment.

Guido Devillé voorzitter van Aspirant Baker was deze ochtend te gast bij de radioshow van Peter Van de Veire op MNM. In één beweging maakte hij jongeren warm voor een bakkersopleiding en zette hij ons beroep mooi in de kijker. 

"Los van de patekes. Bakker is een warm en lekker beroep. Mensen praten altijd over je. Aan de ontbijttafel, op een feest en bovenal is het een creatief beroep", vertelde Guido vol enthousiasme aan Peter.

Wie het fragment wil herbeluisteren kan dat

> hier

Bovenaan op de link klikken met de linkermuisknop.

Jonge bakkers die willen deelnemen aan de wedstrijd Aspirant Baker met grote finale op het voedinssalon kunnen zich vanaf nu inschrijven. Haast je want de plaatsen zijn beperkt!

Deel dit bericht met de jonge talenten die je kent!


Nieuwsoverzicht

 Algemeen   FAVV schrapt controles op zoutgehalte
>>> 13-12-2018
Het FAVV zal vanaf 2019 geen controles meer zullen uitvoeren op het zoutgehalte in het brood. Er zal ook geen peiling meer gedaan worden naar het gebruik van gejodeerd zout.

 Algemeen   Schadelijke koelmiddelen? Boete: 3.000 - 25.000 euro
>>> 11-12-2018
De overheid gaat de controles op uw koeltechnische installaties opvoeren. Een 30-tal inspecteurs gaan op pad om na te gaan of bedrijven de regelgeving inspecteren. Bij vastgestelde inbreuken kunnen boetes oplopen tot 25.000 euro.

 Algemeen   Pyjamadag zoekt bakkers
>>> 03-12-2018
VZW Krijtlijn organiseert op 15 maart 2019 (pyjamadag) een online seminariedag t.v.v. Bednet en zoekt hiervoor nog bakkers die voor het ontbijt willen zorgen.

> Alle nieuws