Antwerpse bakkers gaan Perrette verkopen

Antwerpen

04-10-2017

Perrette is het oudste Belgische merk van chocoladerepen. Het werd in 1904 gecreëerd door Meurisse, maître chocolatier en in 1845 stichter van de eerste Belgische chocoladefabriek.

Perrette werd in februari 2017 met succes opnieuw uitgebracht bij de patissiers chocolatiers DelRey en Lints. Op basis van deze resultaten werd beslist de reep in heel de provincie Antwerpen aan te bieden.

Perrette staat voor eerlijke, lekkere chocolade met een zo gunstig mogelijke ecologische voetafdruk. Daarom worden de repen in kleine hoeveelheden gemaakt door lokale, ambachtelijke chocolatiers en met Belgische chocolade. Een garantie voor de versheid en smaak. Perrette is momenteel al te koop bij meerdere ambachtelijke chocolatiers en bakkers/patissiers. Chocolatiers, bakkers/patissiers die ook interesse hebben om Perrette te verkopen kunnen contact opnemen met Piet De Lombaerde van Koekenstad vzw via antwerpenkoekenstad@gmail.com of per telefoon op 0474 314 846. (dit mag je als je dat verkiest ook via de SU - 03.287.69.90 doen)

Van 1 november 2017 tot 31 mei 2018 doen we een grote spaaractie in de provincie Antwerpen. Alle deelnemende handelszaken worden hierbij betrokken. Op de rugzijde van de verpakking staat een beerbon. De spaarkaart is verkrijgbaar bij de deelnemende patissiers en chocolatiers of te downloaden op www.perrette.be. Volle spaarkaarten geven recht op gratis producten. Er is keuze uit chocolade, koffie, emailborden, boeken, strips, Perrette Pirouette spintops en playgrounds ...

De prijzen kunnen met de spaarkaart worden opgehaald bij Sinjoor Store, Vlasmarkt 26, 2000 Antwerpen.

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  (Wanneer) is het te warm om te werken?
>>> 17-07-2018
Deze week trekt er nog eens een hittegolf over België. De hitte zorgt mogelijk voor wat ongemak op de werkplaats. Wanneer is het té warm om te werken? En wat moet u als werkgever doen als blijkt dat de temperatuur in uw bedrijf te hoog oploopt?

 Beroep  Demo: Luxe patisserie met M.O.F. Jérôme Chaucesse
>>> 10-07-2018
Op dinsdag 23 oktober geeft meesterpatissier Jérôme Chaucesse een unieke demo in bakkerijschool Ter Groene Poorte.

 Onderwijs  Gezocht: praktijkdocenten Syntra Leuven
>>> 09-07-2018
Syntra Leuven is op zoek naar een praktijkdocent voor het 2de jaar ambachtelijk chocoladebewerker en een praktijkdocent bakker voor onze avondopleidingen. Bekijk hier de vacatures.

> Alle nieuws