Antwerpse bakkers gaan Perrette verkopen

Antwerpen

04-10-2017

Perrette is het oudste Belgische merk van chocoladerepen. Het werd in 1904 gecreëerd door Meurisse, maître chocolatier en in 1845 stichter van de eerste Belgische chocoladefabriek.

Perrette werd in februari 2017 met succes opnieuw uitgebracht bij de patissiers chocolatiers DelRey en Lints. Op basis van deze resultaten werd beslist de reep in heel de provincie Antwerpen aan te bieden.

Perrette staat voor eerlijke, lekkere chocolade met een zo gunstig mogelijke ecologische voetafdruk. Daarom worden de repen in kleine hoeveelheden gemaakt door lokale, ambachtelijke chocolatiers en met Belgische chocolade. Een garantie voor de versheid en smaak. Perrette is momenteel al te koop bij meerdere ambachtelijke chocolatiers en bakkers/patissiers. Chocolatiers, bakkers/patissiers die ook interesse hebben om Perrette te verkopen kunnen contact opnemen met Piet De Lombaerde van Koekenstad vzw via antwerpenkoekenstad@gmail.com of per telefoon op 0474 314 846. (dit mag je als je dat verkiest ook via de SU - 03.287.69.90 doen)

Van 1 november 2017 tot 31 mei 2018 doen we een grote spaaractie in de provincie Antwerpen. Alle deelnemende handelszaken worden hierbij betrokken. Op de rugzijde van de verpakking staat een beerbon. De spaarkaart is verkrijgbaar bij de deelnemende patissiers en chocolatiers of te downloaden op www.perrette.be. Volle spaarkaarten geven recht op gratis producten. Er is keuze uit chocolade, koffie, emailborden, boeken, strips, Perrette Pirouette spintops en playgrounds ...

De prijzen kunnen met de spaarkaart worden opgehaald bij Sinjoor Store, Vlasmarkt 26, 2000 Antwerpen.

Nieuwsoverzicht

 Algemeen   Reeks Ondernemen 50+: Nu én Later!
>>> 09-10-2017
Om u als zelfstandige ondernemer op tijd én adequaat te informeren over verschillende kantelmomenten van uw toekomst, organiseert Integraal VZW samen met Bakkers Vlaanderen op 4 plaatsen in Vlaanderen de 5-delige avondreeks “Ondernemen 50+: Nu én Later!"

 Personeel  Minder regels voor deeltijdse werknemers
>>> 09-10-2017
Vanaf 1 oktober 2017 kunnen werkgevers deeltijdse werknemers eenvoudiger tewerkstellen. Dit is één van de maatregelen in het kader van "wendbaar werken". De werkgever zal bij een deeltijdse tewerkstelling minder formaliteiten moeten naleven.

 Antwerpen   Antwerpse bakkers gaan Perrette verkopen
>>> 04-10-2017
Perrette is het oudste Belgische merk van chocoladerepen. Het werd in 1904 gecreëerd door Meurisse, maître chocolatier en in 1845 stichter van de eerste Belgische chocoladefabriek.

> Alle nieuws