Antwerpse bakkers gaan Perrette verkopen

Antwerpen

04-10-2017

Perrette is het oudste Belgische merk van chocoladerepen. Het werd in 1904 gecreëerd door Meurisse, maître chocolatier en in 1845 stichter van de eerste Belgische chocoladefabriek.

Perrette werd in februari 2017 met succes opnieuw uitgebracht bij de patissiers chocolatiers DelRey en Lints. Op basis van deze resultaten werd beslist de reep in heel de provincie Antwerpen aan te bieden.

Perrette staat voor eerlijke, lekkere chocolade met een zo gunstig mogelijke ecologische voetafdruk. Daarom worden de repen in kleine hoeveelheden gemaakt door lokale, ambachtelijke chocolatiers en met Belgische chocolade. Een garantie voor de versheid en smaak. Perrette is momenteel al te koop bij meerdere ambachtelijke chocolatiers en bakkers/patissiers. Chocolatiers, bakkers/patissiers die ook interesse hebben om Perrette te verkopen kunnen contact opnemen met Piet De Lombaerde van Koekenstad vzw via antwerpenkoekenstad@gmail.com of per telefoon op 0474 314 846. (dit mag je als je dat verkiest ook via de SU - 03.287.69.90 doen)

Van 1 november 2017 tot 31 mei 2018 doen we een grote spaaractie in de provincie Antwerpen. Alle deelnemende handelszaken worden hierbij betrokken. Op de rugzijde van de verpakking staat een beerbon. De spaarkaart is verkrijgbaar bij de deelnemende patissiers en chocolatiers of te downloaden op www.perrette.be. Volle spaarkaarten geven recht op gratis producten. Er is keuze uit chocolade, koffie, emailborden, boeken, strips, Perrette Pirouette spintops en playgrounds ...

De prijzen kunnen met de spaarkaart worden opgehaald bij Sinjoor Store, Vlasmarkt 26, 2000 Antwerpen.

Nieuwsoverzicht

 Oost-Vlaanderen   Aangekondigde controleactie FAVV te Lokeren
>>> 23-03-2018
Vanaf 14 tot en met 19 mei 2018 zal er een aangekondigde controleactie plaatsvinden in Lokeren. Donderdag 26 april volgt een infosessie.

 Algemeen   Kom naar de algemene vergadering op 31 mei
>>> 21-03-2018
Donderdag 31 mei gaat de jaarlijkse algemene vergadering door. Hierop nodigen we u graag uit. De vergadering start om 13u. U wordt ontvangen met een drankje en een hapje.

 Beroep  Enquête interesse oergranen bij bakkers
>>> 13-03-2018
In het kader van het TETRA-project Alterbake aan Universiteit Gent en Hogeschool Gent bestuderen wij de interesse in oergranen bij bakkers. Verder in deze enquête krijgt u meer uitleg over de term 'oergranen' en het onderzoek. De enquête duurt max 10 min.

> Alle nieuws