Antwerpse bakkers gaan Perrette verkopen

Antwerpen

04-10-2017

Perrette is het oudste Belgische merk van chocoladerepen. Het werd in 1904 gecreëerd door Meurisse, maître chocolatier en in 1845 stichter van de eerste Belgische chocoladefabriek.

Perrette werd in februari 2017 met succes opnieuw uitgebracht bij de patissiers chocolatiers DelRey en Lints. Op basis van deze resultaten werd beslist de reep in heel de provincie Antwerpen aan te bieden.

Perrette staat voor eerlijke, lekkere chocolade met een zo gunstig mogelijke ecologische voetafdruk. Daarom worden de repen in kleine hoeveelheden gemaakt door lokale, ambachtelijke chocolatiers en met Belgische chocolade. Een garantie voor de versheid en smaak. Perrette is momenteel al te koop bij meerdere ambachtelijke chocolatiers en bakkers/patissiers. Chocolatiers, bakkers/patissiers die ook interesse hebben om Perrette te verkopen kunnen contact opnemen met Piet De Lombaerde van Koekenstad vzw via antwerpenkoekenstad@gmail.com of per telefoon op 0474 314 846. (dit mag je als je dat verkiest ook via de SU - 03.287.69.90 doen)

Van 1 november 2017 tot 31 mei 2018 doen we een grote spaaractie in de provincie Antwerpen. Alle deelnemende handelszaken worden hierbij betrokken. Op de rugzijde van de verpakking staat een beerbon. De spaarkaart is verkrijgbaar bij de deelnemende patissiers en chocolatiers of te downloaden op www.perrette.be. Volle spaarkaarten geven recht op gratis producten. Er is keuze uit chocolade, koffie, emailborden, boeken, strips, Perrette Pirouette spintops en playgrounds ...

De prijzen kunnen met de spaarkaart worden opgehaald bij Sinjoor Store, Vlasmarkt 26, 2000 Antwerpen.

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw Eén-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws