Alternatieve granen - desembroden - gekoelde degen

Beroep

13-02-2019

Alimento organiseert op 12 maart een full option opleiding. MichaŽl, Ludovic en Guido zullen tijdens deze opleiding een combinatie doen van deze verschillende technieken en producten.

Een “full option" opleiding. Traditie, trend en hype in één opleiding.

  • Desembroden hebben hun plaats al in onze huidig assortiment.
  • Gekoelde degen en verdelen zonder ontgassen is een trend die niet meer weg te denken is in onze organisatie.
  • Alternatieve en oude granen zijn een hype die onze klanten beginnen te waarderen. 

 

Programma

  • Werken met Klein spelt, Kamut, Eenkoorn en Emmer, de verschillende graansoorten die we zullen verwerken. 
  • Technieken als “Ebouillantage", autolyse, voordeeg, desem, poolich zullen in de verschillende verwerkingen aan bod komen.
  • Het vermengen van verschillende noten en droge vruchten maken het assortiment compleet.

 

Inschrijven voor de opleiding kan hier

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw Eťn-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 Algemeen   De nieuwe werkbaarheidscheque: hoe werkt die precies?
>>> 06-08-2019
Word je geconfronteerd met medewerkers die gedemotiveerd zijn, last hebben van overmatige stress of het werkplezier kwijt zijn? Hoe moet je daar als werkgever mee omgaan?

> Alle nieuws