Alimento is op zoek naar een nieuwe Opleidingsadviseur Bakkerij

Algemeen

04-02-2019

Heb jij een hart voor Opleiding en Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat!

Alimento is een organisatie die zich specialiseert in adviesverlening aan diverse bedrijven in de sector van de voedingsproductie. Zij adviseren de klanten op het vlak van opleidingen & personeelsbeleid.

De missie van Alimento is om bij te dragen tot een efficiëntere en kwaliteitsvollere werking van deze bedrijven. Zij werken dagelijks samen met een uitgebreid netwerk van opleidingsverstrekkers en beschikken over een team van adviseurs met gespecialiseerde kennis inzake personeel en organisatie.

Om toekomstige Bakkers zo goed als mogelijk voor te bereiden op een functie in de bakkerijsector en reeds werkzame bakkers bij te scholen, werven ze een collega aan om het team adviseurs te versterken.

Bekijk hier de vacature: https://www.alimento.be/nl/opleidingsadviseur-bakkerij

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  20ste editie Belgian Corporate Video Festival
>>> 18-02-2019
Op 6 juni 2019 vindt de 20ste editie van het Belgian Corporate Video Festival plaats in Kinepolis Brussel. Ook dit jaar kunnen de beste corporate videoís verschillende awards winnen in uiteenlopende categorieŽn.

 Beroep  Alternatieve granen - desembroden - gekoelde degen
>>> 13-02-2019
Alimento organiseert op 12 maart een full option opleiding. MichaŽl, Ludovic en Guido zullen tijdens deze opleiding een combinatie doen van deze verschillende technieken en producten.

 Algemeen   Alimento is op zoek naar een nieuwe Opleidingsadviseur Bakkerij
>>> 04-02-2019
Heb jij een hart voor Opleiding en Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat!

> Alle nieuws