Alimento is op zoek naar een nieuwe Opleidingsadviseur Bakkerij

Algemeen

04-02-2019

Heb jij een hart voor Opleiding en Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat!

Alimento is een organisatie die zich specialiseert in adviesverlening aan diverse bedrijven in de sector van de voedingsproductie. Zij adviseren de klanten op het vlak van opleidingen & personeelsbeleid.

De missie van Alimento is om bij te dragen tot een efficiëntere en kwaliteitsvollere werking van deze bedrijven. Zij werken dagelijks samen met een uitgebreid netwerk van opleidingsverstrekkers en beschikken over een team van adviseurs met gespecialiseerde kennis inzake personeel en organisatie.

Om toekomstige Bakkers zo goed als mogelijk voor te bereiden op een functie in de bakkerijsector en reeds werkzame bakkers bij te scholen, werven ze een collega aan om het team adviseurs te versterken.

Bekijk hier de vacature: https://www.alimento.be/nl/opleidingsadviseur-bakkerij

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws