Alimento is op zoek naar een nieuwe Opleidingsadviseur Bakkerij

Algemeen

04-02-2019

Heb jij een hart voor Opleiding en Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat!

Alimento is een organisatie die zich specialiseert in adviesverlening aan diverse bedrijven in de sector van de voedingsproductie. Zij adviseren de klanten op het vlak van opleidingen & personeelsbeleid.

De missie van Alimento is om bij te dragen tot een efficiëntere en kwaliteitsvollere werking van deze bedrijven. Zij werken dagelijks samen met een uitgebreid netwerk van opleidingsverstrekkers en beschikken over een team van adviseurs met gespecialiseerde kennis inzake personeel en organisatie.

Om toekomstige Bakkers zo goed als mogelijk voor te bereiden op een functie in de bakkerijsector en reeds werkzame bakkers bij te scholen, werven ze een collega aan om het team adviseurs te versterken.

Bekijk hier de vacature: https://www.alimento.be/nl/opleidingsadviseur-bakkerij

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  FOD Economie : communicatiecampagne
>>> 24-04-2019
Op 15 april 2019 lanceerde de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie een communicatiecampagne om de uitwisseling van goede digitale praktijken tussen kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) in de traditionele sectoren te bevorderen.

 Algemeen   Bierkasteel vormt decor voor Algemene Vergadering
>>> 17-04-2019
Woensdag 12 juni gaat de jaarlijkse algemene vergadering door. Hierop nodigen we u graag uit. De vergadering start om 13u. U wordt ontvangen met een drankje en een hapje in het Bierkasteel in Izegem.

 KOSTPRIJSBEREKENING  Voor u berekend: Zwaantje
>>> 25-03-2019
Maandelijks berekent Bakkers Vlaanderen de prijs van een bepaald bakkerijproduct. Op die manier kom je te weten met welke factoren je rekening moet houden om realistische verkoopprijzen te bekomen. Deze maand zetten we het zwaantje in de kijker.

> Alle nieuws