Laatste nieuws

Valentijn bij de bakker: De zoetste manier om liefde te vieren

Ambachtelijke bakkers trekken alles uit de kast om deze dag extra speciaal te maken met heerlijke Valentijnsproducten. In deze blog ontdek je hoe je Valentijn bij de bakker viert en welke lekkernijen je niet mag missen.

Het federaal regeerakkoord doorgelicht

De nieuwe federale regering brengt tal van hervormingen met zich mee die een impact zullen hebben op zelfstandigen en kleine ondernemingen, waaronder de ambachtelijke bakker. Hierbij een overzicht van de belangrijkste veranderingen.

Een klein gebaar, maakt een groot verschil

Van 2 februari tot en met 2 maart kun je één of meerdere broden schenken. Al vanaf 3 euro doneer je een brood. Jouw bijdrage gaat rechtstreeks naar Enchanté vzw, dat de giften verdeelt binnen hun netwerk van ‘hartelijke plekken’. 

Doe mee aan de internationale darmkankermaand!

Maart is de internationale darmkankermaand, en net als vorig jaar roept vzw Stop Darmkanker bakkers op om mee te doen aan een actie die zowel bewustwording als een glimlach brengt!

Waarom zuurdesembrood zo populair is

Zuurdesembrood is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ware ster in de bakkerijwereld. Maar wat maakt zuurdesembrood zo populair? In deze blog duiken we in de unieke eigenschappen, voordelen en de hernieuwde waardering voor dit klassieke brood.

Een warme “Goeiemorgen” bij Bakkerij Coenen tijdens de Nationale Goeiemorgendag!

Op donderdag 23 januari stond Vlaanderen opnieuw in het teken van de Nationale Goeiemorgendag, een hartverwarmend initiatief van Radio 2 dat Vlamingen uitnodigt om met een oprechte “Goeiemorgen” de dag van elkaar een beetje mooier te maken.