Op 6 januari vieren we Driekoningen, een dag vol symboliek, gezelligheid en - voor de fijnproevers onder ons - heerlijke lekkernijen. Maar wat maakt dit feest zo bijzonder, en hoe houden we de tradities levend?
Uw feedback is van groot belang voor ons, aangezien de veranderingen in het onderwijs rechtstreeks van invloed kunnen zijn op de instroom van gekwalificeerde werknemers in uw sector.
Het VITAL-project zoekt bedrijven, onder andere uit de bakkerijsector en veevoeding, om chitosan te testen in specifieke eindtoepassingen en eigenschappen zoals antibacteriële en antifungale werking en functionaliteit als delivery agent te evalueren.
Op donderdag 23 januari is het zover: de Nationale 'Goeiemorgendag'! Een initiatief van radio2 dat Vlamingen uitnodigt om elkaar hartelijk te begroeten. Bij Bakkers Vlaanderen vinden we dit een prachtig idee en nodigen we alle bakkers uit om mee te doen.
Forfaitair getaxeerde Bakkers en Ijsbereiders belast in de personenbelasting kunnen ook voor 2025 vertrouwen op hun gekende forfaitaire taxatie voor de bepaling van hun inkomsten voor BTW en Directe Belastingen.
Naar jaarlijkse gewoonte bundelt BAKKERS VLAANDEREN de nieuwe maatregelen die ingaan op 1 januari 2025 en die een impact hebben voor de zelfstandige ondernemers en KMO’s.