Aangekondigde controleactie FAVV - Roeselare

West-Vlaanderen

04-02-2016

Vanaf 7 tot en met 12 maart zal er een aangekondigde controleactie plaatsvinden in Roeselare. Er gaan twee infosessies door op donderdag 18 februari.

Het Voedselagentschap organiseert deze controleacties 10 maal per jaar en telkens in een andere gemeente verspreid over het hele land.

Controleurs en inspecteurs van de Provinciale controle-eenheid West-Vlaanderen zullen inrichtingen van de distributiesector en actief in de voedselketen controleren o.a. slagers, bakkers, restaurants, nachtwinkels, kruidenierszaken, grootkeukens, markten, enz.

Infovergadering

Het infomoment zal doorgaan op donderdag 18 februari in de conferentiezaal van het stadhuis te Roeselare om 15u en om 19u30 (2 aparte opleidingen).

Voorbereiding

Om uw zaak optimaal voor te bereiden op de controle kan u de checklisten die het FAVV gebruikt raadplegen op de website van het FAVV.

Mocht u verhinderd zijn om deze vergadering bij te wonen, raadpleeg dan zeker de zeker de brochure ‘De weg naar een feilloze FAVV-controle’.

Met verdere vragen kan u tijdens de kantooruren terecht bij het FAVV op het nummer 050 30 37 10.

Praktisch

• Infovergadering controleactie FAVV
• donderdag 18 februari om 15u en 19u30
• stadhuis te Roeselare
 

Links

Op basis van deze checklist voeren inspecteurs van het FAVV een controle uit.

Het FAVV is in elke provincie aanwezig met een Provinciale controle-eenheid die elke werkdag van 8.30 tot 12 uur en van 13 tot 16.30 uur tot uw dienst staat.