Aangekondigde controleactie FAVV - Leuven

Vlaams-Brabant

14-09-2017

Vanaf 12 tot en met 19 oktober 2017 zal er een aangekondigde controleactie plaatsvinden in Leuven. 22 september volgt een infosessie.

Het Voedselagentschap organiseert deze controleacties 10 maal per jaar en telkens in een andere gemeente verspreid over het hele land.

Infovergadering

Controleurs en inspecteurs van de Lokale controle-eenheid Vlaams-Brabant zullen inrichtingen van de distributiesector en actief in de voedselketen controleren: o.a. slagers, bakkers, restaurants, nachtwinkels, kruidenierszaken, grootkeukens, markten, enz. 

Het infomoment zal doorgaan op 22 september 2017 in de gotische raadszaal van het stadhuis op de Grote Markt in Leuven. Een eerste sessie vindt plaats om 9u45, een tweede sessie begint om 13u45. Wie niet kan komen, kan ook zelf heel wat informatie bekomen.

Voorbereiding

Om uw zaak optimaal voor te bereiden op de controle kan u de checklists die het FAVV gebruikt raadplegen op de website van het FAVV: http://www.favv.be/checklists-nl/distributie.asp

Mocht u verhinderd zijn om deze vergadering bij te wonen, raadpleeg dan zeker de zeker de brochure ‘De weg naar een feilloze FAVV-controle’: http://www.favv.be/thematischepublicaties/de-weg-naar-een-feilloze-favv-controle.asp

Met verdere vragen kan u tijdens de kantooruren terecht bij het FAVV op het nummer 016/39.01.11 of via e-mail info.VBR@favv.be

Praktisch
• Infovergadering controleactie FAVV
• Vrijdag 22 september om 9u45 en 13u45
• Gotische raadszaal van het stadhuis op de Grote Markt in Leuven

 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 Algemeen   De nieuwe werkbaarheidscheque: hoe werkt die precies?
>>> 06-08-2019
Word je geconfronteerd met medewerkers die gedemotiveerd zijn, last hebben van overmatige stress of het werkplezier kwijt zijn? Hoe moet je daar als werkgever mee omgaan?

> Alle nieuws