Aangekondigde controleactie FAVV - Asse

Favv

10-04-2015

Het Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen (FAVV) plant een controleactie in Asse. Eind april volgt een infosessie.

Jaarlijks organiseert elke provinciale controle-eenheid van het FAVV een controleactie in 1 stad of gemeente. Hierbij is het de bedoeling om gedurende 1 week alle operatoren te controleren die onder de controlebevoegdheid van het FAVV, sector distributie ressorteren. 

Infovergadering

Concreet betreft het supermarkten, horecazaken, slagerijen, bakkerijen,..., met andere woorden alle operatoren die rechtstreeks aan de eindgebruiker of consument leveren. Voor 2015 is gepland dat deze actie van 18 mei tot en met 24 mei zal doorgaan in Asse.

Voorafgaandelijk aan deze actie zal een infosessie in Asse plaatsvinden, waarbij aan de betrokken operatoren toelichting gegeven wordt over wat er gecontroleerd zal worden.  De infosessie is vastgelegd op 27/04 om 14h30 in Jeugdcentrum ’t Jass, Asphaltcosite 20, 1730 Asse.

Wie niet kan komen, kan ook zelf heel wat informatie bekomen.

Voorbereiding

Om uw zaak optimaal voor te bereiden op de controle kan u de checklists die het FAVV gebruikt raadplegen op de website van het FAVV. 
http://www.favv.be/checklists-nl/distributie.asp

Mocht u verhinderd zijn om deze vergadering bij te wonen, raadpleeg dan zeker de zeker de brochure ‘De weg naar een feilloze FAVV-controle’.
http://www.favv.be/thematischepublicaties/de-weg-naar-een-feilloze-favv-controle.asp

Met verdere vragen kan u tijdens de kantooruren terecht bij het FAVV op het nummer 016/39.01.11 of via e-mail info.VBR@favv.be

Praktisch

  • Infovergadering controleactie FAVV
  • Maandag 27 april om 14u30
  • Jeugdcentrum ’t Jass, Asphaltcosite 20, 1730 Asse.