Aangekondigde controleactie FAVV Antwerpen

Favv

20-02-2018

Vanaf 14 maart tot en met 21 maart 2018 zal er een aangekondigde controleactie plaatsvinden in Borgerhout en Schoten. 23 februari en 2 maart volgen er infosessies.

Het Voedselagentschap organiseert deze controleacties 10 maal per jaar en telkens in een andere gemeente verspreid over het hele land.

Infovergadering

Controleurs en inspecteurs van de Lokale controle-eenheid Vlaams-Brabant zullen inrichtingen van de distributiesector en actief in de voedselketen controleren: o.a. slagers, bakkers, restaurants, nachtwinkels, kruidenierszaken, grootkeukens, markten, enz.

Het infomoment zal doorgaan voor Borgerhout op 2 maart om 9u00 in De Kaekelaar, Sint-Cordulastraat 10 te Schoten (deuren open om 8u30) en voor Schoten op vrijdag 23 februari om 15u in het Administratief gebouw van het district, Moorkensplein 19 te Borgerhout. Wie niet kan komen, kan ook zelf heel wat informatie bekomen.

Voorbereiding
Om uw zaak optimaal voor te bereiden op de controle kan u de checklists die het FAVV gebruikt raadplegen op de website van het FAVV

Mocht u verhinderd zijn om deze vergadering bij te wonen, raadpleeg dan zeker de zeker de brochure ‘De weg naar een feilloze FAVV-controle’

Met verdere vragen kan u tijdens de kantooruren terecht bij het FAVV op het nummer 03.202.27.11 of via e-mail info.ANT@favv.be

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws