Aangekondigde controleactie FAVV Genk/Kortrijk

Favv

17-03-2015

Het Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen (FAVV) plant een controleactie in Genk en Kortrijk. Eind maart staan twee infosessies gepland.

De acties gaan steeds van start op maandag en duren gemiddeld een volledige week. In die periode krijgen meerdere bedrijven uit de horecasector en de detailhandel inspecteurs over de vloer.

Infovergadering

Om iedereen de kans te geven zich goed te informeren voor deze controles organiseert het FAVV een informatievergadering. In Kortrijk gaat deze door op dinsdag 24 maart. Er zijn twee sessies, één om 15 uur en één om 19.30 uur. De infosessies gaan door in het Muziekcentrum Track, Concertstudio op het Conservatoriumplein in Kortrijk.

In Genk gaat de infosessie door op 30 maart in de schouwburg van het Stadhuis van Genk. U kan vrij kiezen aan welke sessie u deelneemt. Vooraf inschrijven is niet nodig. Er wordt uitgelegd hoe een controle gebeurt en waar er wordt op gelet. De checklists die gebruikt worden tijdens een controle worden overlopen.

Wie niet kan komen, kan ook zelf heel wat informatie bekomen.

Voorbereiding

Om uw zaak optimaal voor te bereiden op de controle kan u de checklists die het FAVV gebruikt raadplegen op de website van het FAVV.
http://www.favv.be/checklists-nl/distributie.asp

Mocht u verhinderd zijn om deze vergadering bij te wonen, raadpleeg dan zeker de zeker de brochure ‘De weg naar een feilloze FAVV-controle’.
http://www.favv.be/thematischepublicaties/de-weg-naar-een-feilloze-favv-controle.asp

Met verdere vragen kan u tijdens de kantooruren terecht bij het FAVV op het nummer 011/26 39 84 (Limburg) of 050/30 37 10 (West-Vlaanderen) 

Praktisch

  • Infovergadering controleactie FAVV
  • Dinsdag 24 maart (om 15u en om 19u30) en maandag 30 maart
  • Muziekcentrum Track, Concertstudio, Conservatoriumplein 1 in Kortrijk en de schouwburg van het Stadhuis van Genk