20ste editie Belgian Corporate Video Festival

Ondernemer

18-02-2019

Op 6 juni 2019 vindt de 20ste editie van het Belgian Corporate Video Festival plaats in Kinepolis Brussel. Ook dit jaar kunnen de beste corporate videoís verschillende awards winnen in uiteenlopende categorieŽn.

Met de organisatie van dit Festival wil men bedrijven en organisaties laten kennismaken met de kracht van videocommunicatie, zowel voor interne als externe communicatiedoeleinden.

Wij geloven heel sterk in de meerwaarde die video ook voor onze leden van Bakkers Vlaanderen kan betekenen. Daarom lanceren we graag een oproep naar de bedrijven die reeds een corporate video hebben aangemaakt om deel te nemen aan dit Festival.

Tot en met 15 maart 2019 kunnen zij hun video inzenden via www.bcvf.be


 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw Eťn-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 Algemeen   Bij de bakker inkopen doen met eigen verpakking
>>> 06-08-2019
Door de bewustwording rond de overdaad aan wegwerpverpakkingen, ontstaat er een trend bij consument om met eigen verpakking inkopen te doen. Kan dit eigenlijk wel?

> Alle nieuws