19e editie van het Belgian Corporate Video Festival

Ondernemer

02-03-2018

Zend je beste corporate video in en win een award op het Belgian Corporate Video Festival in Kinepolis Brussel. Inschrjiven kan tot 9 maart.

Jaarlijks bekroont het Belgian Corporate Video Festival de beste videoproducties die bedrijven en overheden realiseren om hun interne en externe communicatiedoelstellingen te versterken.

Het Festival startte in 2000 als een kleinschalig project dat na enkele jaren uitgroeide tot het enige nationale event waarbij de beste videoproducties een award kunnen winnen. In 2017 ontving het Festival maar liefst 237 inzendingen en meer dan 500 bezoekers. Tijdens een grote awardshow ontvingen de vijftien beste videoproducties een award in verschillende categorieën. In opdracht van AP Hogeschool en Kanaal Z staat een groep laatstejaarsstudenten Communicatiemanagement van AP Hogeschool in voor de praktische organisatie van het Festival.

De 19e editie van het Belgian Corporate Video Festival gaat door op 31 mei 2018 in Kinepolis Brussel. Bovenop de award show kunnen de bezoekers naar hartenlust netwerken op de bijhorende receptie. Verder zullen verschillende gastsprekers hun expertise en tips in verband met corporate video delen met het publiek tijdens een interessante inspiratiesessie.

Beschikt je organisatie over een videoproductie die gerealiseerd werd voor interne en/of externe communicatiedoeleinden? Aarzel dan niet en maak kans op een award in één van de negen categorieën. Daarbovenop kan je ook meedingen naar een Grand Prix en naar één of meerdere Special Awards die worden uitgereikt aan corporate videoproducties die uitblinken in een bepaald aspect zoals animatie of script.

De inschrijvingstermijn loopt tot en met 9 maart 2018.
 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 Algemeen   Bij de bakker inkopen doen met eigen verpakking
>>> 06-08-2019
Door de bewustwording rond de overdaad aan wegwerpverpakkingen, ontstaat er een trend bij consument om met eigen verpakking inkopen te doen. Kan dit eigenlijk wel?

> Alle nieuws